Scrunch Zadok Broskyňa Hip Jogy Fitness Šortky Cvičenie Plus Veľkosť Vysoký Pás Kulturistike Push Up TELOCVIČNI Bežecké Športy Ženy Šortky Hot

€9.46


Veľkosť/cm

Pás Hip Dĺžka XS 54-70 72-90 27

S 58-74 76-95 28 M 62-78 80-100 29

L 66-82 84-105 30 XL 70-86 88-110 31

Zásielky A Platieb:

1. Budeme sa dodáva pozemok v 5-7 dní od zaplatenia.

A tieto formy platby sú prijímané www.tantra-egypt.sk: Visa, MasterCard a bankový prevod, Western Union a Qiwi peňaženky.

2. Zásielku je zadarmo doručenie prostredníctvom Čína mail , ak hmotnosť balíka je viac ako 2 kg alebo veľkosť balenia je väčší ako 90 CM, použijeme EMS atď, alebo lode s dvoma pozemky alebo viac parciel leteckou poštou.

&nb&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ak chcete vedieť skutočnú hmotnosť a veľkosť, stačí nás kontaktovať.

4. Dodacia lehota:

1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní.

2) Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov.

5. Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy.

Pokyn.v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

Po-predajný Servis:

We&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& v nasledujúcich spôsobov:

1. Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

2. Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

3. Produkt kvalitu spracovania programu:

The&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kupujúcemu a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2) v prípade, Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci neplánujete urobiť novú objednávku v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

NBSP&NBSP 

Spätná väzba:

1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

Tri. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Sme pracujú 6 Dní v týždni, na 9:00 - 18:30 pondelok - sobota Peking Čas.

Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu.

Štítky: výrez šortky ženy, mieru šortky ženy, silkies šortky ženy, biela fitness šortky ženy, zadok nohavice, underware šortky ženy, kuralniki šortky ženy, zadok výťah nohavice, plyšové škaredé, zadok cvičenie.


( 1 Hodnotenie )

Počet