1 ks x LED Matrix Ovládač správy Napájania DS1307 RGB Matice KLOBÚK + Hodiny Reálneho Času KLOBÚK RTC pre Raspberry Pi Vývoj Doska

€34.32


POPIS

Teraz môžete vytvoriť oslepujúce displej s vašou Raspberry Pi Model+/B+/Pi 2 Pi 3 s Adafruit RGB Matice KLOBÚK. Tento KLOBÚK zástrčky do svojho Pi a je to super jednoduché ovládanie RGB matice, ako sú tie, sme zásob v obchode a vytvoriť farebné posúvanie zobrazenia alebo mini LED steny s ľahkosťou.

Tento KLOBÚK je naše najlepšie k dnešnému dňu, plný niektoré naozaj skvelé obvodov. Dovoľte mi, break it down pre vás: Jednoduchý dizajn - plug in power, pripojte IDC kábel, spustiť naše Python kód! Ochrana napájania obvody - môžete zapojiť 5V 4A stenu adaptér do KLOBÚKA, a to sa automaticky chráni pred negatívnym, nad alebo pod napätím! Yay za žiadne náhodné zničenie vašich nastavení. Na palube úrovni radiacej previesť RasPi je 3,3 V-5,0 V logika pre čisté a závada zadarmo matice jazdy DS1307 Hodiny Reálneho Času môžete udržať prehľad o čase, za Pi aj keď je to restartoval alebo pod napätím, aby pre naozaj pekný čas zobrazuje

Pracuje s niektorou z našich 16x32, 32x32 alebo 32x64 RGB LED Matice s HUB75 pripojenia. Môžete dokonca reťazca viacerých matice spolu na dlhšie zobrazenie, môžete reťazca toľko, koľko sa vám páči, ale čím väčší displej, tým ťažšie je na Pi takže majte na pamäti! Neodporúčame viac ako 32x128 pixel alarmov

Upozornenie: tento KLOBÚK je iba pre použitie s HUB75 typ RGB Matice. Nie pre použitie s NeoPixel, DotStar, alebo iné "adresovateľný' diódy Led.

Každú objednávku sa dodáva s KLOBÚK PCB so všetkými povrchová montáž diely zmontovať, a 2x20 žena zásuvka konektor, 2 pinová svorkovnica, a 2x8 IDC zásuvky konektora. ak ho nemáte a chceli by ste použiť hodiny reálneho času.

Sme predávať len nové komponenty,žiadne falzifikáty,č vleky,č používa.Kúpiť s dôverou!! Garantujeme, že naše produkty 100%. Ak z akýchkoľvek dôvodov, ale nie kvalitu,ste stále spokojný s nákupom, jednoducho vrátiť v jej pôvodnom stave, vám vrátime plnú sumu.Ale zákazník musí platiť vrátiť nákladnej a nesieme bývalý expedičný poplatok. VRÁTI

Chybný tovar musí byť vrátení v 60 dní na vrátenie dane; prosím, dajte nám do 45 dní od doručenia vašej položky, ktoré je chybné.Musíte nás kontaktovať pre Vrátenie Povolenia. Vaše vrátenie bude vydaný po našom prijatí položky späť k nám v pôvodnom stave.

O NÁS

Sme špecializovaná na obchodovanie elektronické komponenty malých dávok pre našich zákazníkov.Sme nákup dielov od výrobcu,veľké korporácie a nezávislých distribútorov na celom svete.Ak potrebujete akúkoľvek zložku, ktorá nie je uvedená v našom obchode.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.Pravdepodobne sme mohli dostať, že pre vás.

AKÉKOĽVEK MNOŽSTVO,PROSÍM, KONTAKTUJTE MA.

Štítky: radpberry pi ventilátor, priateľstvo symbol, led matice idi, 8x8 led, klobúk ženy, shell ds1302, zvýšenie converter pre nízke napätie, veľké max7219 dot matrix modul, ds3231 i2c rtc modul, ds1307 rtc.


( 2 Hodnotenie )

Počet