Auto Leštenie Auta 7pcs 3 Palcový poľský Pad Auto poľský Nárazníkov Pad Brúsny Kotúč Špongia Pena Podložky Polisher Pre Modernizáciu Svetlometov

€2.95


Auto Špongia Na Leštenie Pad Set

Používa sa pre voskovanie, leštenie a tesniace glazúra rôznych povrchových úpravách na čistenie a zlepšenie jej jas

7 Ks/set * Leštiaci Pad Set

4 x Hubky podložky / 1 x Vlna pad / 1 x Lepidlo pad / 1 x M10 Vŕtať adaptér

vysoká kvalita vlny pad, hubky pad, flexibilné, umývateľný a opakovane použiteľné

rôzne tvary hubky majú rôzne účinky, je vhodný pre drsné a malej ploche leštenie

efektívne rezanie a leštenie z najťažších automobilový dusnatého nátery, škrabance

Oblek pre elektrickej vŕtačke, uhlovú brúsku , leštiaci stroj

podpora čistenie nábytku, dlaždice, sklo, umývadlo a tak ďalej

Inštrukcie

1. pred použitím všetkých špongia na leštenie by mali byť čistené a vyrovnané, aby sa zabezpečilo, že nie sú žiadne zvyšné častice. 2. po použití, poľský by mali byť okamžite vyčistiť a vysušiť na chladnom mieste.

Spätná väzba

Kupujúci Ochrana

1. Vrátenie peňazí alebo odoslať, ak nechcete prijímať vaše objednávky. 2. Úplné alebo čiastočné vrátenie peňazí , pokiaľ tovar nie je ako je popísané vyššie.

Doprava

1. Dodacia lehota: doprava v rámci 3 dni okrem soboty a sviatky, dodacia lehota o 15-60 pracovných dní. 2. Sledovacie číslo sa bude poskytovať a kontrolovať on-line o 1-3 pracovné dni. 3. Dúfame, že sa vám dostávať včasné, ale je to medzinárodný dobierku, dodacia lehota je veľmi závisel od kuriérskej spoločnosti a miestne Zvyky, Cla, ktoré sú mimo našej kontroly. Žiadny problém, prosím kontaktujte nás, pomôžeme vám ho vyriešiť. Poľský Pad,Hubky,Auto Leštenie Auta,Auto Poľský Nárazníkov Pad,Auto, Poľský,Penové Podložky,Polisher,Svetlometu Modernizáciu

Štítky: auto gadget, auto poľský, podložka myši, aplikátor vosku, makita rotačné polisher, auto nálepky, penové podložky poľský, akg pena podložky, mokré diamond leštenie, zubné leštenie súpravy.


( 3 Hodnotenie )

Počet