Hliníkový Radiátor Chladiaca Doska Panel Kryt/ Plášť Pre 08-14 Subaru Impreza WRX & STI Zvýšiť Chladiaci Effciency s Hardvérom

€22.48


64583

Radiátor Chladiaca Doska Panel Kryt/ Plášť Pre 08-14 Subaru Impreza WRX & STI Zvýšiť Chladiaci Effciency

Použitie: Pre 08-14 Subaru Impreza WRX Hatchback. Pre 08-14 Subaru Impreza WRX STI, Hatchback. Pre 08-14 Subaru Impreza WRX Sedan. Pre 10-14 Subaru Impreza WRX Obmedzené Hatchback. Pre 10-14 Subaru Impreza WRX Obmedzené Sedan. Pre 10-14 Subaru Impreza WRX Premium Hatchback. Pre 10-14 Subaru Impreza WRX Premium Sedan. Pre 11-14 Subaru Impreza WRX STI Obmedzené Hatchback. Pre 11-14 Subaru Impreza WRX STI Obmedzené Sedan. Pre 11-14 Subaru Impreza WRX STI Sedan. Pre 10-10 Subaru Impreza WRX STI mimoriadne Vydanie Hatchback.

Vozidlo kompatibilita grafy sú LEN pre REFERENČNÉ účely. Skontrolujte, či vaše vozidlo s OEM nižšie, aby zodpovedali vašim potrebám.

Špecifikácia: 100% kvality testované, rýchlejšie, lacnejšie, jednoduchšie na inštaláciu. Veľké písmená v hornej časti radiátora pre elegantný a čistý nový vzhľad. Blokuje prichádzajúce vzduchu z úteku okolo hornej časti radiátora. Núti všetkých k dispozícii prietok vzduchu cez core zvýšiť účinnosť chladenia a zníženie teploty chladiacej kvapaliny. Dokonale pod kapotu. Znižuje pod kapotou teploty. S práškovým nástrekom pekný vrások dokončiť byť korozívna odolné. Pracuje s OEM radiátory len, nie je vhodný pre aftermarket radiátory.

Materiál a Farba: vyrobené z vysoko kvalitného Hliníka. Farba: ako na obrázku.

Package Zahrnuté: 1x Radiátor Plášť s Hardvérom auta.(100% Zbrusu Nový, Nikdy Použitý, Alebo Nainštalované).

Štítky: zadné dvere, oka subaru wrx sti, pre subaru impreza, hliníkový radiátor chladenie, sti rukoväť subaru, peltier chladenie dosky, fz6 meter, impreza wrx, impreza, subaru odtlačkový.


( 1 Hodnotenie )

Počet