Pás Tréner pre Ženy Nastaviteľný Pás Tréner Orgán Obrážačka Cvičenie Pás Sauna Pás telový Zábal Shapewear

€4.25


Popis:

Vysoká Kvalita: vyrobené z ultra-hrubé,polyester materiálu, sauna efektom môže vás pot viac, zatiaľ čo pracujú, a pomôžu vám strata hmotnosti.

Anti-slip Dizajn: pás zabraňuje stehna podporu zábal z pošmyknutia alebo posuvné počas činnosti. štylistickými & pružný pás & stehna pásy, silné nálepka, ktorá vás drží tak pevne, ako chcete.

Nastaviteľné: stehná tréner s dvoma nastaviteľné popruhy okolo stehien je flexibilný, aby si zvykla na svoju veľkosť a tvar a štylistickými na nosenie okolo stehien komfortne počas cvičenia, poskytovať efektívne stehna podporu a podržte svalov dokonale.

Funkcie: ciele, stehien a spodných pás, pomáha znižovať vody hmotnosť. mäkký a elastický, zvýšiť obeh, stehien kompresie podporu. grid podšívka bude nielen odpudzujú vlhkosti, ale limity pošmyknutia & zoskupovaní počas činnosti.

Pre Šport Príležitostiach: stehná podpora umožňuje úplnú slobodu pohybu a je ideálny pre použitie v akejkoľvek činnosti, vrátane telocvične cvičenia, futbal, baseball, basketbal, cyklistika a beh atď.

Špecifikácia:

Veľkosť M: Pás: 98x22cm/38.5x8.6inch; Stehna Pásu:82x20cm/32.2x7.9

Veľkosť XL: Pás: 115x24cm/45.2x16.5inch; Stehna Pásu:102x22cm/40.1x8.6inch

Veľkosť XXXL: Pás: 132x24cm/51.9x16.5inch; Stehna Pásu:105x22cm/41.3x8.6inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Stehna Shaper

Poznámka:

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: tréner mužov, prst frézovanie, ženské školiteľov ženy, kúpeľ, sauna, d školiteľov, shaper, 3m band, bodyshaper muži ženy, šortky shapewear, pás tréner sa.


( 0 Hodnotenie )

Počet