Anglický Kaligrafie Pierko Pero Narodeniny Kreatívny Darček Červený Javorový List Dip Atramentové Plniace Pero Sada Vintage Brko Luxusná Darčeková Krabička Na Pero

€9.49


Anglický Kaligrafie Pierko Pero Narodeniny Kreatívny Darček Červený Javorový List

Dip Atramentové Plniace Pero Sada Vintage Brko Luxusná Darčeková Krabička Na Pero

8 Farba môže byť, ktorý ste si vybrali

Viac detailov

O nás

Vážení zákazníci :

Ďakujeme vám za nákup z nás, dúfam, že máte dobrý zážitok z nakupovania v našom obchode :)

Zvyčajne začneme pracovať na 8:30 Am od pondelka do soboty, a mimo práce na 9:00 alebo 11 PM v našej národnej čas, Každodenné budeme odpovedať na správy z celého sveta, a aktualizovať všetky druhy nových produktov a tak ďalej, Budeme riešiť všetky druhy problémov ktoré sa stalo mimo našej kontroly, budeme platiť veľké rodiny času a energie dokončiť prácu každodenné. Dúfame, že naša tvrdá práca môže priniesť si pohodlie a šťastie. Sme veľmi radi, že, ak môžeme dostať váš Úsmev a Pekné spätnú väzbu s pekné fotky, že sa budeme cítiť našu prítomnosť hodnotnejšie.

Ak ste dostali výrobkov v dobrom stave , úprimne pozvať, aby ste mohli poskytnúť nám všetky 5 hviezd , budeme vďační za vašu podporu a veľmi radi za váš istý, ale obvykle sú tam sa môže stať, že niektoré problémy, ktoré sú mimo našej kontroly, takže ak dostanete položky v neúplnej podmienka , prosím neváhajte a kontaktujte nás, my vám ho vyriešiť včas , a počas tohto času, prosím neotvárajte spor, alebo nechajte nám negatívna spätná väzba neváhajte, ktoré budú bolieť nás hlboko, Budeme ocenia za vaše pochopenie a podporu. Ešte raz vám ďakujem za všetku vašu pozornosť . Vziať všetko najlepšie želá, aby vás !

S Úctou,

Predávajúci

PS: Drahí, Sme podporu kvapka loď objednávky , Veľkoobchod a CSV objednávky , ak máte nejaký Nový nápad, alebo návrh, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť a zlepšiť ju, ďakujem & milujem vás všetkých :)

Teplé tipy : Pridať na Ukladanie zoznamu & zoznamu Želaní môžete vychutnať ďalšie zľavy !

Tipy pre ruských klientov: 1)Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno,stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby. 2)vyplňte Prosím vaše ccorrect adresa vrátane vášho Bytu Č.,Ulice,Mesta,Regiónu a Krajiny. 3)Ak vaša krajina potrebovať P. O. BOX Č.,prosím, napíšte to jasne, keď poradí.

Štítky: pero brko, guľôčkové pero, atramentové perá nastaviť, plniace pero, plniace pero, atrament, atramentové pero, pero, fancy nastavenie pera, parker, štýlové luxusné plniace pero.


( 2 Hodnotenie )

Počet