Nano Povlak Uterák Magic Keramické Farby Crystal Magický Uterák na Auto Farby Starostlivosti Marflo

€6.69


Marflo Nano Povlak Nano Keramická Farba Crystal Magický Uterák na Auto Povrchu

Popísať podrobnosti o predajné miesto vyššie, aFeatures: 1) Hlavné zložky: polyesterové vlákno, nano kremíka, organosilane spojivo, povrchovo, voda, atď. 2) S Nano super hydrofobowa sklo povlak 3) sacrifical potiahnuté, na povrchu môže byť použitý ako kabát bariérovej 4) Chrániť vaše auto od starnutiu, poveternostným vplyvom a erózie, slniečko, kyslé prášok, atď. 5) Chrániť vaše auto telo, aby sa auto viac svieti ako nová. 100% úplne nové a vysokej kvality; MARFLO Nové Nano-výuku Brilliatech.ttracting a poskytovanie dôvery potenciálnych užívateľov.

Chrániť vaše auto farby a Jednoduché Použitie, lepšie pre DIY používateľ a Novšie

1.) Nano Magický Uterák, dajte svoje auto lesk a hladký. 2) Jednoduché Použitie, lepšie pre DIY používateľ a Novšie

****Jednoduché Použitie Nano Magický Uterák****

1) umývanie karosérie. je lepšie ak použijete amgic hlinené výrobky na umývanie auta, farby pred povlak. 2) Vziať Nano Magický Uterák na auto farby, nebojte sa to spevnené pre niektoré minitues. a ťažko čistí! naše Nano Magický Uterák je jednoduché useing. len si ju na karosériu. a osušte ho po 2-5 munites. prvky sú veľmi, veľmi malé. tak to je NANO. NANO materiálu!!! 3) tak jednoduché, stačí umývanie a vziať Nano Magický Uterák na auto farby tela.

Nano Magický Uterák v súlade s SGS RoHS Reqeusting

Chemické zloženie: Polyester vlákniny,Nano kremíka, Organosilane spojivo, Povrchovo, voda, atď. Hmotnosť netto: o 65g (vrátane Polyster Vlákniny a Vrecko okolo 70-75 g)

FAQ

jedna taška Nano magický uterák je dosť pre SUV?

Áno, jedna taška Nano Magický Uterák je dosť pre biger auto, ako SUV.

Jednoduchý na použitie? žiadne zváranie karosérie?

Áno! je to typ RoHS materiálu. a vody typ NANO materiálu.

Značka Príbeh MARFLO

Štítky: hubky gumené kolieska, hlina pad, sprcha kabát uterák, auto kabát, handričkou nano, carsun starostlivosť o vozidlo, bar hliny, kabát sklo, autá starostlivosť, tekuté sklo huba.


( 0 Hodnotenie )

Počet