5inch/10 inch Obrys, Prierez Set so 6-Skladacie Kovové Pravítko Zámok Tvar Rozmnožovacie Obklady Laminátové lamely Šablóny

€20.63


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY

Funkcie :

Vysoká kvalita materiál: Obrys Obrysy, ktoré sú vyrobené z plastu, ktorý je odolný a korózii odolné.To nebude hrdze, je to ľahké, je ideálny pre mnoho DIY projekty, a to je kompaktný & ľahký.umožňuje použiť ich na dlhú dobu.

Jednoduché použitie:Jednoducho skopírovať akýkoľvek tvar alebo duplikovať profil tak len stlačte obrys, prierez jeho zuby pred objekt, vhodný tvar objektu dobre, potom sledovať tvar potrebujete počas čítania veľkosť objektu.

Výhody: v cene multi angle meracie pravítka, ktoré šetria váš čas a peniaze vám umožňuje presnejšie vo vašej práci. Stačí umiestniť uhol šablóny nástroja na tom, kde budete musieť pracovať, posuňte vládcov do tvaru, ktorý potrebujete, a odbočte doľava utiahnite skrutky.Potom môžete nastaviť ľubovoľnú uhly ako opakované použitie šablóny pre nekonečné aplikácie.

Široké použitie: tieto plastové obrys, prierez profily môžu byť aplikované najčastejšie rúry a valce, vám umožňuje jednoducho skopírovať tvary dlažby, koberce, laminátové podlahy, inžinierstva dreva, automobilových plechov, nehrdzavejúcej ocele, a tak ďalej.

Obrys, Prierez Nastaviť len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky!

Specifi, ktoré:

Materiál: Plast

Veľkosť: app.36.2x7.2x5.2 cm/14.25x2.83x2.05in

Voliteľné Farby: Modrá, Sivá, Oranžová, Červená

Množstvo: 1 Sada

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 x 10 inch Plastové Obrys, Prierez

1 x 5inch Plastové Obrys, Prierez

1 x Rozloženie Meracie Pravítka

Štítky: obrys pravítko, nastavenie kľúča, zámok schránky, featherboard, vládca, dial rozchod nastaviť, dlaždice nástroj, automatické nit súprava náradia, mac nástroj sady, nástroj dreva.


( 1 Hodnotenie )

Počet