Diamond Popruh 20 MM Pre Galaxy Sledovať Aktívne 42mm móda šport Nahradenie Náramok, Hodinky, Náramok Doplnok Pre Samsung Výstroj S2

€3.48


Diamond Popruh 20 MM Pre Galaxy Sledovať Aktívne 42mm móda šport Nahradenie Náramok, Hodinky, Náramok Doplnok Pre Samsung Výstroj S2 Funkcia: Prispôsobené pre váš Samsung Galaxy Sledovať Aktívne sledovať s týmto rafinované náhradný kovový pás, Sada s kamienkami. Robí hodinky vyzerá inak. Vám prináša veľa komplimentov Precízne navrhnutý na nosenie aj pre väčšinu zápästie. Užívateľ môže upraviť dĺžku ľahko nástroj pre Samsung Galaxy Sledovať 42mm nahradenie náramok zmluvne dizajn, štýl, svoj život zmluvne a nie je jednoduché. Popruh dĺžka Veľkosti: vhodné pre zápästie obvod: 140-210mm Kapela Šírka:20 mm dĺžku Popruhu:180 mm * Poznámka: je vhodný pre smart hodinky s 20 mm šírka * ★★★★★ pre 20 mm zmestí pre Samsung Galaxy Sledovať 42mm pre Výstroj S2 Šport pre Ticwatch 2, pre Garmin vivoactive 3/3 hudba pre Huami Amazfit His Mládež pre Huawei Sledovať 2 pre Huawei Sledovať 2 pro pre Samsung galaxy sledovať Aktívne Balík v cene: 1 x náhradný popruh (Nie watch)

Štítky: rám krúžok výstroj s2, výstroj šport popruh, výstroj s2 samsung, kapela samsung pozerať, batéria výstroj s2, výstroj s3 samsung, výstroj s2, kapela výstroj s2, výstroj šport, výstroj s2 popruh.


( 0 Hodnotenie )

Počet