Elegantné Dlhé Šaty Ples Strana 2020 Dva Kusy Baby Blue Čipky, Satén Morská Víla Bez Rukávov Formálne Večerné Šaty Chodiť Vedľa Vás

€62.64


Zásielky Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Vrátenie Máme jednoduché vrátenie a výmena proces! Môžete vrátiť tejto položky v plnej výške (okrem prepravné poplatky). E. Výrobok musí byť unworn a len sa snažil na nosenie a veľkosti. ŽIADNA Náhrada : Nosené, Parfumované alebo Zmenené šatami. F. Položka musí byť vrátení(znamená uplatňovať a začal návrat)do 7 dní od prijatia objednávky.To je kupujúci " zodpovednosť zaplatiť vrátenie alebo výmena poštovné. ŽIADNA Náhrada : Viac ako 7 Dní stále nie je vrátený. G., Keď budete robiť vrátiť, prosím, uveďte poznámku s menom, adresou a číslom objednávky,stručné vysvetlenie dôvodov, pre návrat. O spätnú Väzbu Ďakujem moc na objednávku z našej sotre,spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s našimi položky a služby, zašlite 5 hviezdičiek spätnú väzbu, Budeme robiť to pre vás príliš, ak nie ste spokojný / á s našimi položky, prosím, nedávaj nás negatívnej spätnej väzby, ihneď nás, prosím, kontaktujte najskôr, Bez ohľadu na to, čo sa stane , budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy za vás a vy ste 100% uspokojiť ho.

Štítky: k prom šaty, dieťa modré šaty, kráľovská modrá biele šaty ples, šaty elegantné dlhé prom šaty, ples, eb saténové šaty, modré šaty dlhé, chodiť vedľa, červená pevného saténové šaty, šaty prom.


( 0 Hodnotenie )

Počet