70 ml Nano Iónové Tváre Parník Teplej Hmly Lady Pórov Kože Otvorené Tvár Postrekovač Domov Sauna SPA Tvár Hydratačný Zvlhčovač Hmly Postrekovač

€27.68


Teplej Hmly Tváre Postrekovač Nano Iónové Tváre Parník Pleťové Hydratačné Tvár, Hlboké Čistenie Otvorenými Pórmi Domov Sauna SPA Tvár Zvlhčovač 31

Funkcia:

Malý nano iónové páry môžu preniknúť do pokožky a doplniť tvár chýba vlhkosti efektívne, aby sa pleť viac ponúk, vlhké a pružná.

Účinne otvorené póry a prečistenie vlasové folikuly, umožňuje odstrániť nečistoty, olej a vo veku cutin z vašej pokožky.

Môže podporovať tváre krvný obeh a metabolizmus pokožky, poslať živiny základnej pokožky prostredníctvom drobných ciev, zlepšenie pokožky nutričné absorpcia a oddialiť starnutie kože.

UV svetlo vo vnútri facia parník, ktorý zabíja všetky baktérie, takže ho dosiahne svoju pleť v jeho najčistejšej najefektívnejšie stave.

Veľký 70 ml nádrž na vodu umožňuje 12 minút z pracovného času, doplnenie dôkladnejšie.

Vybavený protiprachová kryt, môže zabrániť prachu, cudzích telies, baktérie vstúpiť do vnútra tvár parník, hygienické a zdravé.

Pomáha zmierniť očné tašky, tmavé kruhy & vrásky.

Varovanie o vašu pokožku:

Spočiatku, zariadenie by malo byť použitý iba raz denne, vždy použite nemôže presiahnuť 10 minút. Pre normálnu pokožku, maximálne 2 až 3-krát týždenne, a pre citlivú pokožku, raz za týždeň, je preferovaný.

Prestaňte prístroj, ak kožné problémy sa vyskytujú pri používaní.

Základná starostlivosť o pleť, je nutné po použití spotrebiča. Nesmie vykonávať starostlivosť o pleť po použití môže to spôsobiť vlhkosť vašej pokožky sa ľahko odparí, nechajte vašu pokožku v suchu.

Poznámka:

Pomocou destilovanej vody alebo prečistenej vody len vtedy, ak tak neurobíte, môže dôjsť k poruche zariadenia a skrátiť jej životnosť.

Nenechajte si nakloniť, pretrepte alebo presunúť spotrebičov počas používania alebo v priebehu 10 minút po použití. Pretože to môže spôsobiť teplej vody na škvrny von, alebo veľké množstvo pary byť vypúšťané z pary zásuvky tak, aby sa zabránilo scalding.

Uchovávajte prípravok mimo dosahu detí.

Vzdialenosť medzi parník a tvár by mala byť 7-8 cm (20 cm), keď sa vo vode. Plnú nádrž vody môže byť v pare približne 8~10 minút.

To bude uvoľnenie pary o 40 sekúnd po zapnutí spotrebiča, trochu vody, môže byť ošetrené, keď to začne vypúšťajúce paru, toto nie je porucha.

Po používať, nechajte spotrebič sám vychladnúť aspoň 10 minút pred ich likvidáciou zostávajúcich vody.

Špecifikácia:

Materiál: PP

Napätie: 100V(JP plug) / 230V(EÚ zástrčky)

Frekvencia: 50/60Hz

Výkon: 280W

Nádrž na vodu, kapacita: 70 ml

Pracovný čas: 12min

Farba: Achát červená,Modrá

Dĺžka kábla: 1.2 m

Veľkosť: 24.5*10.5*14 cm(Výška*Šírka*Hrúbka)

Hmotnosť: 610g

Obsah balenia: (Zabalený v krabici)

1 x Tváre parník

1 x protiprachová kryt

1 x užívateľská príručka(po anglicky)

Štítky: parný kúpeľ, tváre parník, nano sprej, telo pary, tvárová parná sauna, KÚPELE, odev parník, domáca sauna tváre, tvár streamer, tvár parník.


( 0 Hodnotenie )

Počet