Z Nehrdzavejúcej Ocele Zdvíhateľnej Oblečenie Riadku Krytý Vonkajší Práčovňa Vešiak Sušička Prádla Rack Neviditeľné Lano Teleskopická Balkón

€4.38


Popis:

Balkón Oblečenie Riadku Hotel Stene Visí Z Nehrdzavejúcej Ocele Oblečenie Riadku Neviditeľné Teleskopická

Názov: Nové neviditeľné oblečenie riadku

Materiál: ABS + hrubý oceľový drôt

Veľkosť: 11*7*6

Hmotnosť: 500g

Poznámka: punch-bez inštalácie metóda nie je vhodná na omietky, steny, vhodné pre dlaždice steny.

Špecifikácie:

ABS puzdro, priestor hliník vnútorná štruktúra, odolné oceľové laná. Jednoduché použitie - stačí predĺžiť kábel a zavesiť ho na protiľahlej stene zámok ak chcete získať dostatok práčovňa priestor

Na oblečenie riadku môže podporiť hmotnosti cca 20 kg a oblečenie riadku môže odolávať vyššej váhy v závislosti od situácie.

Nastaviteľné lana: Na oblečenie riadku je navrhnutý s 4.2 m zdvíhateľnej lano. Môžete si vybrať visí vzdialenosť voľne v závislosti od počtu oblečenie.

Hrdza: prevencia: Zadarmo teleskopická drôtených lán a sušenie rack. Proti oteru / hrdza zdarma / bez oceľového drôtu.

Dva spôsoby inštalácie: 1. Punč typ inštalácie metóda [robustné, č stenu požiadavky] 2. Punch-free typ - vybavené nechty bez lepidla spôsob inštalácie [robustný, žiadne poškodenie na stenu / inštalácia].

Punch-zadarmo, je nová inštalácia metódu, ktorá je jednoduchá a ľahká inštalácia, nemá žiadne stopy a krásny vzhľad, nemusí dôjsť k poškodeniu stien, je vodotesný a silný, a má silné nosnosť. Po lepidlo sa nanáša na stenu 3-5 dní, nechty bez lepidla je úplne suché, a potom použiť. Nepremokavé, odolné proti vlhkosti a proti a vysokým teplotám.

Package Zahrnuté:

Oblečenie riadku*1, skrutky*2, lepidlo*1

Poznámky:

1. Meranie položky, ležiace na stole, môže spôsobiť mierne rozdiel.

2. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora a svetla jas, keď fotografiu užívať.

Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: rebrík na stenu, veľké leaf tapety, clotheslin, oblečenie riadku práčovňa, handričkou kôň, vonkajšie oblečenie riadku, handričku na vlasy rack, batoľa vaňa lano, muži vlasov, vintage oblečenie riadku vlasov.


( 2 Hodnotenie )

Počet