LIVTER tesárstvo zliatiny pílových TCT karbidu tip pre rezanie tvrdého dreva pre horizontálne a vertikálne kapela videl stroj

€48.88


LIVTER tesárstvo zliatiny pílových TCT karbidu tip pre rezanie tvrdého dreva pre horizontálne a vertikálne kapela videl stroj

Zliatiny band saw blade je vyrobený z vysoko-tvrdosť volfrámové ocele.

Má rafinované zúbkovaný brúsenie technológie a dobrý stres technológia čistenia.

charakteristika: Jemné zub okraj, Ultra-úzke pílenie Dobrú húževnatosť, odolnosť proti Opotrebeniu Dlhú životnosť. Hladké rezanie povrchu, Žiadne odchýlky použitie : Tento produkt je široko používaný v rosewood,červená kyseliny,červené santalové drevo,Biely, dub, tvrdého dreva , prst kĺbov, kompozitné panely a iné cenné drevo.

Prečo by ste si mali vybrať TCT kapela pílového kotúča teraz ?

(1) Bežné tesárstvo pílových listov a bimetal pílové listy nemôžu splniť požiadavky hladkosť a rovinnosti teraz.

(2) TCT pílového kotúča zub ihrisku je 1.2-1.8 mm, riadnym pílového kotúča zub ihrisku je 2,4-3.0 mm. TCT kapela pílového kotúča vám môže pomôcť ušetriť oveľa viac drevnej hmoty. (3) Na dopyt trhu sa zvyšuje. Viac a viac zákazníkov venovať pozornosť rovinnosti, plynulosť a rýchlosť rezania. Šírka a Hrúbka Špecifikácia :

Balenie A Doprava

charakteristika

Štítky: bandsaw, 63mm pílového kotúča, kapela čepeľ, ostrý, bandsaw kovov, kapela pílového kotúča na kov, box kartu, videl, bandsaw blade, kapela videl tabuľka.


( 2 Hodnotenie )

Počet