Káva Textílie Farbivo Prášok Pigmentové Farbenie na Oblečenie Rekonštrukcii v Handričkou Pierko Bambusu 10 g/fľaša Dyestuff Akrylová Farba Prášok

€3.27


Package: 10 gramov na fľašu kávový prášok, farbivo

AKO POUŽÍVAŤ: Nalejte farbivo, prášok do 85-100 stupňov horúcou vodou a dobre premiešajte. Namočiť oblečenie, v d yeing kvapalina pre asi 30 minút ( Zase oblečenie úplne každé 3 minúty, aby oblečenie rovnomerne zafarbené ) Vezmite oblečenie a umyte ich vodou pre 2-3 krát a potom suché nimi vo vzduchu .

TIPY: viac vody, svetlejšie farby . To je najlepšie na farbenie jeden kus oblečenia v čase. Odporúča sa zopakovať farbenia (varené efekt je lepšie) , a v t on farbenie proces, ktorý si vyžaduje niekoľko prehodiť oblečenia Aplikácia: bavlna, konope, džínsy, plátno, modálne, viskózy,atď nevzťahuje textílie: p olyester, vlna, bavlna, spandex, šifón, chemické vlákna ,atď Odkaz dávkovanie :T-tričko/šortky/tenké tričko(10-20 g) nohavice/rifle/tenkú vrstvu(20-40g) šaty/tenký kabát (30-60 g) Dlhá srsť/ hrubý kabát (40-100 g) Po farbenie, umývanie, sušenie v prvých pár krát do vody namiesto použitia pracieho prostriedku ALEBO práčka( Umývanie farbených oblečenie s vodou v prvom niekoľko krát, že šaty vyblednuté je normálny jav.)

Štítky: textílie pre farby, metalické pigment prášok, maľba acryl, lesk na pery pigment prášok, angelus koža farba, acryl nastaviť farby, vallejo farby šedá, acryl farba, vlákno farba, textílie tie dye prášok.


( 4 Hodnotenie )

Počet