NOEBY 1Pcs Rybárske Lure 120mm/19g Plávajúce 0-1m Minnow Leurre Dur Peche Souple Špeciálneho tvrdého Návnadu Basy Láka VMC Výšok Háčikov

€3.27


1.Vnútorný posun loptu má dlhý list galéria,zvýšiť odlievanie vzdialenosť.

2.Super úrovni, ABS materiál je silná a pevná, prispievajú k dlhej životnosti služby.

3.Ostré a silné VMC výšok háčiky.

Doprava

1) objednávka bude dodávaný do 48 hodín po obdržaní vašej platby vymazané. Nemôžeme loď, na sviatky Číny.

2) Máte zodpovednosť spolupracovať s colnými(ako zaplatiť dane alebo poskytovať určité informácie) ak chcete získať balík. Nebudeme znášať straty v dôsledku svojho incooperation. Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

3) dodacia lehota závisí na druhy Dopravy a Vzdialenosť z rôznych krajín.

Návrat politiky

Akékoľvek otázky,neváhajte nás kontaktovať.Ak z nejakého dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, prosím e-mail nás a to do 3 dní od obdržania na výmenu alebo vrátenie. Vrátenie položka(y), musí byť v pôvodnom stave (nepoužívané v žiadnom prípade) a so všetkými originálnom balení, manuálov, a príslušenstvo. Kupujúci je Zodpovedný za všetky Prepravné Poplatky.

Spätná väzba

Keď sa zobrazí položka, a spokojný s naším tovarom a službami, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový spätnú väzbu.Vaše nákupné skúsenosti je veľmi užitočné pre ďalších zákazníkov. Dúfam, že sa vám vaše rybárske čas!

Štítky: kĺbové lákať noeby, ryby wobbler, minnow wobbler, lure pevného noeby, lure minnow, Crankbait, more lákajú noeby, float minnow, ryby lákať minnow, pstruh lákať noeby.


( 1 Hodnotenie )

Počet