6 Ks Silikónové Krytie Veko Čerstvé Vedenie Silikónové Úsek Viečka Čiapky Pre Potravinovú Banku Jedlo, Kuchynské Príslušenstvo

€2.47


Silikónové Úsek Viečka - Najlepšie Kuchynské Strane!

【JE TAM NEJAKÉ ZVYŠKY POTRAVÍN? ] Vyzýva nehádžte ju preč! Jednoducho pretiahne sa s týmito silikónové krytky a zostane čerstvý, kým sa dostanete hlad znova! Silikónové potravín šetrič viečka môžu byť použité na pokrytie varené jedlo, ovocie, šaláty, omáčky, rovnako ako nápoje ako káva, čaj, džús a viac.

【6 SILIKÓNOVÉ KRYTKY V RÔZNYCH VEĽKOSTIACH] vyzýva Na KONCO sada obsahuje 6 jasné, silikónové obaly v rôznych veľkostiach. Vďaka svojej pružnej materiál, potraviny, viečka sa ľahko zmestí väčšina misky, hrnce, nádoby, hrnčeky, poháre, plechovky, dózy, a dokonca môžete ich použiť na pokrytie vašich half-cut melón alebo melón.

【ÚPLNE BEZPEČNÝCH MATERIÁLOV] vyzýva Vašu bezpečnosť je našou prioritou, preto sme sa uistiť, naťahovacie silikónové krytky sú BPA-free, potravinársky a úplne netoxický. Preto môžete použiť úsek viečka celý čas bez obáv o vás a vaše zdravie rodiny!

【CHLADU A TEPLA ODOLNÝ] vyzýva neváhajte a dajte elastická potravín veko v mrazničke, alebo dokonca v mikrovlnná rúra a umývačka riadu. Od silikónový materiál je odolný voči nízkym a vysokým teplotám (až do 450F), misy úsek veko zostane neporušený a tak dobrý, ako nový, veľmi dlhú dobu.

【EKOLOGICKÉ A EKONOMICKÉ] vyzýva silikónové úsek kryt viečka sa zníži váš plastového odpadu a pomôže vám ušetriť peniaze, pretože už nebudete musieť kúpiť celofánu na pokrytie vašich zvyšky potravín fresh. Plus, misy veko robí oveľa lepšiu prácu na vedenie vaše potraviny čerstvé!

*******100% SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ********

Ak nemáte absolútne milujú svoje produkty, môžeme vám zaručiť, že budeme náhradu za 100% vašej objednávky, aj keď sme si istí, že budete milovať!

【Pracovný Čas] Vyzýva

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, Sme vám uspokojivú odpoveď do 24 Hodín.

【Warranty & Poštovné] Vyzýva

-Užite si 7 Dní vrátiť, ak akékoľvek problémy s kvalitou.

-Väčšina položiek bude odoslaný do 48 hodín.

【Zákaznícky Servis] Vyzýva

-Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

-Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, postupujte podľa našich obchodoch a nechať 5-hviezdy recenziu na nás, budeme mať Špeciálne ponuky pre našich nasledovníkov.

Ďakujeme za vašu podporu !

Štítky: eko, pre kithen, sklenený hrniec kryt, sklenené veko hrniec, nastaviť silikónové úsek viečka, mikrovlnná malé pokrytie, silikónové zábal čiapky, kuchynský nástroj, escurreplatos cocina, pre set kuchyne.


( 2 Hodnotenie )

Počet