2020 tuya senzor WiFi, Garážové brány Otvárač Regulátor Pracovať S Alexa Domovská stránka Google Inteligentný Život/Tuya APP Elektrické dvere, radič

€18.09


tuyaAPP Wifi, Garážové brány Radič

WiFi Smart Switch Garážové brány Otvorené Radič Kompatibilný So Alexa Echo Domovská stránka Google Inteligentný Život Tuyasmart APLIKÁCIE IOS, Android USB 5V

Podpora Alexa ovládanie hlasom

Zdieľať zariadenie do vašej rodiny.

Parametre výrobku

Upozornenie: 5V USB napájací adaptér nemal obsahovať

Ako nainštalovať ?

1. nainštalujte dvierka detektor na vaše dvere (Časť A A B v nižšie foto). 2. Nájdete 2 kusy lanko z vašej Garáži motorových prepínač (Časť C v nižšie foto). Prosím, pripojte červený / čierny kábel do 2 kusy lanko (Časť D v nižšie foto). 3. Pripojte 5V napájanie na ovládači (Časť E v nižšie foto).

APP Control

Ako sa pripojiť na wifi sieť? 1. stiahnuť a nainštalovať aplikáciu: tuyasmart / smart život. 2. Kliknite na "+" pre pridanie zariadenia (pozri nižšie foto "A"). 3. Vybrať "Elektrikár", a potom vyberte "Smart Garážové brány Otvárač" (pozri nižšie obrázok "B"). 4. Vstup wifi heslo. (nižšie foto "C"). 5. Stlačte tlačidlo nastavenie garáže radič asi 5 sekúnd, potom môžete vidieť červené led bleskom. 6. Kliknite na tlačidlo "ďalej" v aplikácii, a pripojiť sa na wifi.

Produkty obsahujú

Štítky: ovládanie dverí wifi, garážové brány tuya, tuya dvere, systém kontroly prístupu, gsm dvere otvárač ios, svetelný senzor garáž, mi dvere otvárač wifi, alexa auto, fuers tuya smart wifi senzor dverí, zafira dvere otvárač.


( 6 Hodnotenie )

Počet