2020 Harajuku Broskyňovú Šťavu Japonský Kawaii Mikina S Kapucňou, Topy Ženy Kpop Lolita Stspoločnosťou Yle, Mikiny Školáčka Streetwear

€9.00


~~ Vítam vás na mojom obchode~~ Nízka cena, malé zisky, ale rýchly obrat, mnoho štýlov, nízka cena, vitajte veľkoobchod Dúfam, že budete mať dobrý nakupovanie a ďakujem vám veľmi pekne za účasť. poznámka: 1. To je veľkosť Aziati. Nenechajte si len spomenúť S / M / L. Prosím potvrď, veľkosť, pred nákupom. Ázijské veľkosť je 2 jednotky menšie ako Európsky rozmer. Položka je meraný ručne a môže byť 1-3 cm rôzne. 2. Poznámka: vzhľadom na rozdiely medzi jednotlivými obrazovkami Obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. 3.1 cm = 0.39 palcov, 1 kg = 2.2 lbs 4. Prosím, potvrďte svoju adresu a telefónne číslo. Podrobné ulica číslo zahŕňa číslo domu. Toto je podrobné kontaktné informácie. je to veľmi dôležité, ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: krém broskyňa, školáčka jednotné, roztomilý hoodi, peach tlač, handričkou kpop, kawaii, lolita, japonský streetwear, harajuku kawaii, bts kpop.


( 0 Hodnotenie )

Počet