10X Optické Sklo Objektívu Stojan Meranie zväčšovacie sklo Nastaviteľné Rozsahu Loupe s LED Svetlo, lupa Šperky Certifikácia Te

€19.61


10X Optické Sklo Objektívu Stojan Meranie Zväčšenia Rozsahu Loupe s LED Svetlo, lupa

Špecifikácie:

Model výrobku: 7175

Produkt vynásobením sadzby: štandardné 10X, pomocou 4 AG9 batérie (batérie sú súčasťou)

Hmotnosť výrobku: 225 g

Veľkosť produktu: 45*63mm/1.77*2.48"

Darčekovej krabičke rozmery: 120*90*63mm/4.72*3.54*2.48"

Produkt materiál: kov, 3 optické sklo potiahnuté šošovky.

Balenie: kožené puzdro, biele pole.

Princíp:

Ak chcete zobraziť podrobnosti o malý objekt, je potrebné presunúť objekt blízko pri oku, tak ako zvýšiť uhol pohľadu a tvoria väčšie obraz na sietnici.

Ale keď je objekt príliš blízko k okom, nemôže vidieť veci jasne. Inými slovami, byť si vedomý pravdu, nielenže by objektu mať dostatočne veľký uhol pre oko, ale tiež by mali prijať vhodné vzdialenosť. Je zrejmé, že pre oči, tieto dve požiadavky sú vzájomne obmedzujúce. Ak konvexné šošovky je umiestnený v prednej časti oči, tento problém môže byť vyriešený. Konvexné šošovky je najjednoduchší lupu, ktorá je jednoduchá optická nástroj na pomoc oči pozorovať malé objekty alebo detaily.

Použitie metódy:

Pozorovanie metóda 1: Nech zväčšovacie sklo v blízkosti objektov, ktoré musia byť dodržané, a udržať vzdialenosť medzi ľudské oko a objekt, ktoré musia byť dodržané na nezmenenej úrovni. Potom sa presuňte ručné zväčšovacie sklo a späť medzi objektom a ľudské oko, kým obrázok je veľké a jasné.

Pozorovanie metóda 2: lupu tak blízko, ako je to možné na oči. Lupu neprejde, pohybujúce sa objekty, kým obrázok je veľké a jasné.

Účel:

1. Je achromatic objektív bez chromatickej aberration môžete všimnúť, obrázky a identifikáciu drahých kameňov veľmi jasne. Má balenie krabica a je ľahko prenosný.

2. To môže byť tiež použitý pre šperky certifikačný test, substrát, kvalita povrchu, farebné korekcie a ďalšie kontroly.

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 x Mierka Zväčšenia

Štítky: hadica nissan turbo 25, ruky nh35a pohyb, elsa mrazené reálne sad, dievča šaty červené štýl, cp spoločnosť klobúk rámu, obrie myši inflable, freedon prírody skaly, roztomilé mačka, pes kreslených, gay south lake tahoe.


( 1 Hodnotenie )

Počet