Havit RGB Herné Slúchadlá, Stojan Dual Headset Vešiak s Držiaka Telefónu a 2 USB Nabíjačku pre Stolné PC Hry Slúchadlo Príslušenstvo

€24.18


Informácie O Výrobku

【Dual Gaming Headset Stand] vyzýva Perfektný doplnok pre ukladanie vašich slúchadiel a úspora priestoru na pracovnom stole. Dvakrát konci ramienka s non-slip pogumovaných base poskytuje skvelú stabilitu pre držanie dvoch alebo viacerých slúchadlá. 【RGB Osvetlenie Base] vyzýva Tento slúchadlá držiteľ ponúka 7 druhov svetelné režimy, specialy multi-farebné tečie a jedno-farebné dýchanie režim, creat skvelú hernú atmosféru. Jedno tlačidlo pre ľahko výberom svetelného režimu a vypnutie. 【2 USB Porty] vyzýva USB porty, aby to bolo vhodné pre prenos dát, súborov alebo usb nabíjanie, a podporu na zariadenia, ktoré majú plug & play funkcia, ako je klávesnica a myš, potrebný žiadny ovládač. 【Nielen pre Headset] vyzýva základne slúchadlá, stojan je navrhnutý s mini plátok pre telefón holding, a na strane stojan s háčiky pre kábel organizovanie, zabrániť nezamotá drôty a komplikovanosti káble. 【Univeral Kompatibility] vyzýva Predstavovať 10.6 palcov státie, vhodné pre všetky veľkosti slúchadiel od akejkoľvek značky. Poskytujú vyvážený, slúchadlá, stojan na mieste alebo zobraziť slúchadlá, keď nie v použitie.

Štítky: rgb panel pc, držiak telefónu, podpora pc hier, headphon stojan, headphon držiteľ, led pásy, earphon, havit g1 pro, stick usb, herné slúchadlá slúchadlá.


( 2 Hodnotenie )

Počet