Luxusné Kožené Shockproof Telefón Prípadoch pre Samsung Galaxy S20 S9 S10 Plus Ultra Poznámka 8 9 10 Retro Kryt Čierny Vintag Orange Pevné

€2.99


Luxusné Kožené Shockproof Telefón Prípadoch pre Samsung Galaxy S20 S9 S10 Plus Ultra Poznámka 8 9 10 Retro Kryt Čierny Vintag Orange Pevné

⭐Vyrobené z vysoko kvalitnej kože, ponúka dobrú ochranu a mäkké pocit.

⭐Odolná vnútorného plášťa bumper kryt je pripevnený k leatherback a drží váš iPhone priliehavo a pevne chrániť od mierne klesá a každodenné škrabance.

⭐ Kožené puzdro zábaly mimo odolný polykarbonátový kryt. Na vnútornej strane, mikrovláknovú podšívka pomáha chrániť váš iPhone

⭐ To funguje aj s QI bezdrôtový poplatky a Apple Zaplatiť alebo akékoľvek iné NFC aplikácie.

⭐Mäkké semiš dokončiť vnútri prípade ochraňuje chrbát telefónu pred poškriabaním a škvrny.

⭐Presné coutouts, jednoduchý prístup na všetky tlačidlá a porty, ideálny pre Samsung Galaxy S8/S9/S10/S20/Poznámka 8/Poznámka 9/Poznámka 10

❓ Telefón v obrázkoch vyššie nie je rovnaký s mojím telefónom, je to nosenie môj telefón?

❤️ Vzhľadom na obmedzenie obrázok počítať, používame len jeden model pre telefón odkaz, ale nebojte sa, garantujeme prípade je perfektný zápas vybratý model telefónu.

❓ Nemôžem nájsť môj telefón model na stránke, máte prípade pre môj telefón?

❤ ️ , Neváhajte a kontaktujte nás a povedzte nám o váš model telefónu, my vám pomôžeme.

❓ Môžem zrušiť objednávku?

❤️ Ak pozemok nebol dodaný, Áno.Prosím objednávku zrušiť s rozumom " nechcem kúpiť okamžite."Zrušíme za vás.Ak položiek bolo dodané, môžeme náhradu len vtedy, keď sa vrátite tovar.Ďakujeme za pochopenie.

❓ Keď budem dostávať moje peniaze, ak mám peniaze?

❤️ Y našich peňazí bude späť v 3~20 dní.Je to spracované podľa www.tantra-egypt.sk úradníka.

❓ Môžem vrátiť položky, ak sa mi nepáči?

❤️ Áno, môžete si vychutnať naše BEZPLATNÉ VRÁTIŤ služby. Nemusíte platiť žiadne náklady, ak ste v Rusko, Španielsko, Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Nemecko, Brazília, Izrael, Južná Kórea, Saudská Arábia, Spojené Arabské Emiráty, Poľsko, Holandsko, Taliansko, Kanada, Austrália. Ak ste v iných krajinách, možno budete musieť zaplatiť náklady na dopravu.

❓ Keď budem dostávať môj pozemok?

❤️

Máme v našich silách, aby vyberte väčšina stabilné a spoľahlivé spôsoby dopravy pre vás.

1.Ak sa rozhodnete hospodársky spôsob dopravy,ako Cainiao Super Ekonomiky, Correos Ekonomiky ,atď.I t zvyčajne bude trvať 50~60 dní.

2. Ak zvolíte štandardný spôsob dopravy,ako www.tantra-egypt.sk Šetrič Doprava, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava ,atď.I t je oveľa bezpečnejšie a rýchlejšie.

⚠️Ekonomické logistiky bude čeliť väčšie riziko package straty a časový limit. Sme nevracia žiadne objednávky na ekonomickej oblasti logistiky, ktoré neboli dokončené do 60 dní a niekedy potrebujete kontakt s miestnej pošty. Nenašli ste už dosť dlho čaká a sklamanie package skúsenosti strata?

V našom obchode, vaše šťastie & nádherné módne je našou prioritou. Veríme, že spotrebná elektronika sú silné vyhlásenie jednotlivých životný štýl a identitu.

Sme blázni o našich spotrebnej elektroniky a príslušenstva. Rozhodli sme sa na zdroj v celej Číne, aby vám výrobky, na ktoré sme sa tešili najviac kompliment nášho každodenného života.

Dôvera náš tím odborníkov vám pomôže náskok pred ostatnými, a byť vždy na špici technológie.

Pripojte sa do nášho výrobku revolúcie, ako sme neustále výzvy, čo je možné vo vašom živote a pomôcť priniesť úžasné celom svete.

Sme prehľadali po celom svete, nájsť najlepších vecí v priemysle. Chceme podeliť sa o svoje skúsenosti s vami a dá vám to najlepšie z toho, čo sme našli.

Štítky: prípade s20 samsung, retro mobil handset, samsung poznámka 3 luxusný lesk silikónové puzdro, sumsung note10 lite, prípade štrasom, prípade m20, retro mobile phone slúchadlo, prípade galaxy s20 samsung, oppoa91, kryt s7.


( 3 Hodnotenie )

Počet