2019 nové ženy móda malý kvetinový tlačiť bežné halena, blúzky, košele ženy sexy transparentné gauzes elegantné femininas topy LS3830

€9.30


Popis produktu: 100% Zbrusu Nový Tag. Farby: farby, ako je uvedené Veľkosť: je Tam Ázijské veľkosti. Pravidelné, (Meranie rozdiel od 1-2cm,pls, skontrolujte vaše telo meranie naozaj zápasy na tento súbor. Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch)

Nákup poznámky: 1.Toto je Ázijských veľkosť, prosím, ignorovať značku, nie jednoducho si to S/M/L, pozrite sa na podrobné meranie veľkosti tabuľky a porovnať s telom veľkosť získať správne nosenie. Ďakujeme! 2.keď sa zobrazí model sebe, že reklamné foto, keď sa zobrazí položka na vešiak, to je pravda foto, a že bude rovnaký ako dostanete. 3.Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek.

Veľkoobchod a pokles lodnej dopravy sú obidve uvítala Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo:17track (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas sa kráti, Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: boston kolo fľašu, čínske šaty tričko, kockované košele ženy, červené tričko satin, blúzka kvetinový, zevity, top ženy, gr blúzky, bežné tričko ženy, blúzka tvár.


( 2 Hodnotenie )

Počet