Motocykel Predný Blatník Montáž Pre Harley Electra Tri Glide Ultra Limited Klasické Nízke roky-2020 2019 2018 FLHTCU FLHTK

€164.11


Uistite sa prosím, Váš Motocykel je v našich kompatibility.

Funkcie

Podmienka: Aftermarket 100% Zbrusu Nový

Fender Materiál: Heavy-Duty Oceľové

Dobré počasie schopnosť.

Kvalitné a Odolné, To blatník nebude flex a split.

Č zahrnuté návod a montáž hardvéru.

Namontovanie

Pre Harley Electra Glide Ultra Classic (EFI) - FLHTCU 2014 - 2020

Pre Harley Electra Glide Ultra Classic Low-FLHTCUL 2015 - 2016

Pre Harley Electra Glide Ultra Limited - FLHTK 2014 - 2020

Pre Harley Tri Glide Ultra Classic - FLHTCUTG 2014 - 2020

Pre Harley Ultra Limited Low-FLHTKL 2015 - 2020

Package Zahrnuté

1 x Predný Blatník Montáž (ako je znázornené na obrázku)

POZNÁMKA :Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

O poslaní, ktoré dodávame doprava zadarmo služieb, pomocou Čína Príspevok Air Mail (CPAM). Každý pozemok je vám zaslaná doporučenou Postsince je bezpečnejšie. Spôsoby platby akceptujeme Alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné . Záruka Je dodávaný s jeden rok záruka . Prosím, kontaktujte nás pre opravy alebo na návrat, ak všetky defectives . Vráti V prípade, že položka je poškodená, informujte nás prosím do 30 dní od doručenia, zabezpečíme reship alebo vrátenie peňazí. Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na rese spätnú Väzbu, Ak nie sme spokojní s produktom, alebo službu ,kontaktujte nás a nedávajú nám negatívne alebo netural spätnú väzbu,musíme dať uspokojivé riešenie. Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní (mimo povinnosť na víkend). Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás, potom, prosím, kontrolu nevyžiadanej alebo spam schránky.

Štítky: komine motocykel sedadla, sissi bar street glide, mesinger motocykel sedadla, kovové tri glide, bicykel blatník, blatníka, jazdec popruh, fatboy sissy bar, gitara fender, operadlo softail.


( 0 Hodnotenie )

Počet