Slavyansky amulet "chertog hada v zvárané kruhu" Striebro 925 Ave Blackening. Hmotnosť Cca. 5 oz. Priemer 30 mm.

€21.83


Patrón: Semargle

Posvätný Strom: Lipa

Dátum: 27 ноября-16. decembra

Aj patrónom "had rodiny" je simargle-vyššia božstvo v Slovanskej mytológii, ktorý môže ovládať oheň prvky. On je mentor a starostlivo zabezpečuje, aby ľudia presne dodržiavať požiarne obrady. Naši predkovia boli exasperating simargle o odpustenie za hriechy a zverstvá páchané, ako aj na často krvavé obete, aby spravodlivý, ale veľmi prísne Boh. Odporúčame ľuďom, ktorí chcú zmeniť svoj život k lepšiemu. Z Bridechamber

Chertog had obereg patronizes mužov a žien narodených v období od novembra 27 December 16. Hady sú šialene zamilovaný, že v centre pozornosti, a to najmä vtedy, keď okolité ľudia nekupujú na chválu. Obaja sú otvorené a otvorené, a ani skryť sebecký poznámky charakter. To sa neodporúča, aby človek pod ochranou hada byť oznámené verejnosti je veľmi nebezpečné dobrodružstvo. Z hlavných nedostatkov hada charakter, nekontrolovaný hnev a uncausal zlo môže byť zaznamenaný. V Slovanskej zábaly vyrobený zo striebra s had chertogue sú z vysoko kvalitného a originálneho dizajnu.

Nie je v prírode pre hady byť krátky čas v hrdá samota. Pre nich, to je najväčší strach, aj keď v iných situáciách sú úplne nebojácny. Zástupcovia chertoga hada počas života musí byť verný spoločník, ktorý bude podporu a pomoc v ťažkej chvíli. Slovanské oberegs kúpiť so symbolom hada v podobe striebra môže byť v našom internetovom obchode. Tak, že vo všetkých prípadoch bolo šťastie, a chorôb boli odpojené, odporúčame kúpiť Slovanskej charms chertog hada, aby každý, kto mal šťastie, aby sa narodil v stanovenej lehote. Symbol sa skladá z troch equilational trojuholníky, ktoré sú vzájomne prepojené do kruhu, v strede a obereg je malý kríž.

Štítky: black cape kostým, prívesok vyhlásenie, luk vlasy čisté, necklac, 925 silver, hadej ženy, collier poisson, diadem mužov, nohu krúžok, anime čarodejnice.


( 3 Hodnotenie )

Počet