50Ppcs Kľukou Háčiky+50Pcs Mäkká Návnada Konektor/Set Vysoko Uhlíkovej Ocele Veľkosť 2# 1# 1/0# 2/0# 3/0# Mäkké Červ Návnady, Rybárske Háku

€4.83


50pcs Kľukou Rybárske Háčiky Nastaviť Prípravok Hlavu Ostnatým Vysoko Uhlíkovej Ocele Offset Háčik Žiaril Mäkké Návnady Pre Rybolov Equiment HZ-SVIŽNÉ, rybárske Háčiky, vyrobená z vysoko uhlíkovej ocele, vysoká pevnosť a odolnosť proti korózii. Chobotnice kruhu háčiky sú naozaj ostré, dobre navrhnutý háčiky; offset bod,špeciálne barb háčiky,circle hook dizajn pre menej úmrtnosti. Zatvorené oko, výrazný kruhového oblúka, smerom dovnútra ohýbanie bod, krátke ramienka, zametanie späť oko dizajn, pomocník rybárov háčika a držať viac rýb. Vezmite prosím na vedomie:háčiky sú naozaj ostré, takže je potrebné dbať pri manipulácii s nimi .a NIE dať to na miesto, kde sa deti môžu vziať to ľahko. Zoznam balíkov: 50pcs háčiky + 50pcs jar pin + 1 box - Celková 100ks 3/0 háčiky: 10pcs 2/0 háčiky: 10pcs 1/0 háčiky: 10pcs #1 háčiky: 10pcs #2 háčiky: 10pcs 50pcs rybárske jar pin Rybárske Box: 1pc ZÁRUKU: Ak nie ste spokojný s našim výrobkom, ktoré ste obdržali, môžete odosielať e-maily na nás kedykoľvek. Odpovieme vám okamžite a pomôže vám vyriešiť váš problém. Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Farby rôznych skupín produktov sú mierne odlišné. Balenie obsahuje: 50pcs/políčko DOPRAVA RÝCHLEJŠIE A ŠETRIČ Vzhľadom na vrchol sezóny, poštovné bude odkladu. Odporúčame vám vybrať www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava a doporučenou Poštou Letecky ako prioritu

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Budeme sa svojej zaregistrovanej adresy na www.tantra-egypt.sk, ako sa vaša dodacia adresa LEN, pls, aby vám zaregistrovať správne informácie a nebudeme zodpovední za zlý, adresu dodania;zakúpený tovar bude expedovaný najneskôr do 72 hodín.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Akékoľvek dovozné poplatky a poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Pls spolupracovať vaše vlastné k vydaniu zásielky.Budeme neberie žiadnu zodpovednosť za akékoľvek oneskorenie alebo undeliveried pozemok, pretože z vlastných dôvodov, kupujúci nie vyhlásiť v čase.Aby ste prijímať zásielky na min dane, budeme deklarovať s nižšou hodnotou.

8. Čína Príspevok obyčajný malý balík plus neposkytuje logistické informácie, tak navrhujem, aby každý vybrať www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok air mail, ktorý bude viac bezpečné a rýchle.

9. Ak ste umiestnili niekoľko objednávky, budeme kombinovať tieto objednávky a zaslať spolu v jednej parcely .Ak nechcete kombinovať objednávky,pls nechajte vaše špeciálne poznámky,vďaka za vašu spoluprácu!

Návrat & vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: ryby háčik nastaviť, ryby háčik, asist háčik, rybie grip pery, pomáhať jig, pomôcť hákom jig, pomôcť hákom line, pomôcť hákom nástroj, pomáhať kábel, pomôcť hákom.


( 0 Hodnotenie )

Počet