Srdca náušnice roztomilý Strieborné a zlaté Náušnice Brilantné Nádherné Sladká Láska Náušnice pre dievčatá dieťa žien dobrý darček Pendientes

€3.42


Popis produktu

farba: zlatá / strieborná

Položka Hmotnosť :20 g

balenie hmotnosť: 30g

darček prípade, hmotnosť: 70g

balenie s puzdrom hmotnosť:100 g

Rozmery balenia: 3 x 1 x 1 cm

Množstvo: 1 Pár

Typ: meď

keď si kúpite 10 ks, máme 5% zľavu.

Mladé dievča je náušnice by mali byť pohodlné a roztomilý, a viac, než čokoľvek, mali by sa cítila zvláštne a krásne. Ideálny Darček:Zabalené v rozkošný šperky políčko, budú Dievčatá blázon pre nich, na Vianoce, Narodeniny,Párty Darček. Srdce Dizajnu: Unikátne ucho dizajn. Tieto magické srdca náušnice sú ručne vyrábané s farebnými prášok & smalt kúzlo, to je roztomilý pre deti, ale to je vtipný a bežné pre dospelých.

máme krásne Šperky box!!!

Krásne box je náš náhrdelníky a náramky pozrieť viac sofistikované a elegantné. Krásne box nás robí viac zdvorilý a nádherné.

Balenie: 1 pár náušnice

Môžete si vybrať box alebo nie.

Dar prípade je ťažko , tak expedičný poplatok je viac vysoká.

Unicorn Stud Náušnice Hypoalergénne Strieborné Svetlo Ružové Šumivé s Zirkón pre Dievčatká Deti Šperky Narodeninovej Party

Štítky: dolphin srdca náušnice, náušnice srdci, baby, zlaté srdce tvar, septembra srdca náušnice, bff srdce tvar, Šípka tvar, žaluďa tvar, náušnice kiss srdca, náušnice srdce rodina, zmiešané láska srdce tvar.


( 0 Hodnotenie )

Počet