Porsche puzdro pre iPhone 11 Pro Max X XS Max XR Luxusné PU Kožené Mäkké puzdro pre iPhone 7 8 6 6 Plus Silikónové TPU Mäkké Pokrytie

€3.31


Porsche puzdro pre iPhone 11 Pro Max X XS Max XR Luxusné PU Kožené Mäkké puzdro pre iPhone 7 8 6 6 Plus Silikónové TPU Mäkké Pokrytie

KLL

Funkcie:

* Kompatibilita: jedinečný Porsche štýl mobilný telefón prípade je viac krásu a módne.

* Úplnú Ochranu:prípade je vyrobené z mäkkej TPU kryt puzdro je vyrobené z luxusné PU kože, má vynikajúcu odolnosť voči nárazu, lepšia odolnosť proti poškriabaniu. Ochranné shell majú mierne vystupujúca na pery chráňte displej a objektív fotoaparátu.

* Presnosť Rezu:presný rez umožňuje plne využiť nabíjací port, výstup pre slúchadlá port a funkcia tlačidiel a arc design sadne bez problémov na vašom telefóne. * 360° Rotácia Krúžok: krúžok je určený ako 360 stupňové otáčanie, že porazí všetky ostatné krúžok držiak prípadoch. Krúžok držiak ponúka zvýšenú grip, ktorý znižuje šanca na pád telefónu a zlomiť to. * Kompatibilný Magnetický držiak do Auta: Vstavaný kryt-možnosť stojan môže pevne drží váš telefón pre horizontálne zobrazenie; Kovové dosky na zadnej strane môže pripojiť k magnetický držiak do auta pre navigácie pri jazde.

Obsah Balenia:

1x Porsche kožené puzdro pre iPhone

Štítky: gucci prípade, že človek, giglipuf, loui vuitton iphone prípade, porsche racing iphone prípade, prípade gucci, značka prípade, pánske gucci iphone prípade, prenájom porsche cayenne kupé, peňaženka iphone prípade louis vuitton, louise vuitton prípade.


( 1 Hodnotenie )

Počet