Pre HSD070PWW1 LCD Displej Rozmer Veľkosť 161mmx106mm 4pin FPC konektor VS070TP-A9 4-Žilové Odporové Dotykové Obrazovky 7inch

€22.58


Popis:

USB Typ Radiča

Rozmer Veľkosť: 71mm x 20 mm x 10 mm

Požiadavky na napájanie DC+5V (100mA typické,50mV vrchol na vrchol maximálne zvlnenie a šum)

Prevádzková Teplota 0 až 50°C

Skladovacia Teplota -40 až 80°C

Relatívna Vlhkosť 95% pri teplote 60°C

Rozhranie USB 1.1 & 2.0

Rozlíšenie 2048×2048 rozlíšenie

Správa rýchlosť USB Model: Max. 160 bodov/sec

Čas odozvy Max. 20 ms

Priložený Kábel 6' tienený kábel s USB-konektor pre USB port

Regulačné Schválenia FCC-B , CE, Nedotknutá EMI z iných skoro a iných zobrazovacích zariadení

EMI Nedotknutá životného prostredia EMI

Panel odolnosť 4 odporového drôtu model: 200 ~ 900 ohm

MTBF 200,000 hod.

PIN1: Y - KÓD PIN2: X - PIN3: Y+ PIN4: X+

Dotykový Panel

Rozmer Veľkosť: 1 6 1 mm x 106mm

Oblasť zobrazenia: 1 50.72 mm x 9 4.2 mm

FPC konektor: 4pin 0,5 mm ihrisku dolnej časti kontakt.

Balenie zoznam :

1× 7inch 4-Žilové Odporové Dotykové Obrazovky VS070TP-A9

1× 4-Wire Radič USB Karty

1× USB Kábel

1× Converter Kábel

1× CD (Ovládač pre dotykové ovládanie kartu, Podpora LINUX, Windows CE XP a Win7 )

Tu sú platobné metódy, ako je uvedené nižšie, ktoré používame zvyčajne, okrem platformy.

Budeme odošle produkt do 3 pracovných dní čo najskôr po ste objednávku.(Expcet sviatok)

Prosíme o potvrdenie vašej objednávky, adresu a telefónne číslo je správne, ak chcete zmeniť adresu, kontaktujte nás firsly.

Prepravné podľa obvyklým spôsobom bude tovar doručený v 15-60 dni. Ak potrebujete produkt, urýchlene nás prosím kontaktujte na odoslanie expresné prepravy,budeme kontrolovať, expresné prepravné náklady, ktoré pre vás.

POZNÁMKA:

Bez ohľadu na to, čo sa stalo, prosím neváhajte a kontaktujte nás na prvé miesto odchodu negatívna spätná väzba alebo otvorení sporu .

Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém alebo odoslať/vrátenie peňazí vás. Prosím, dôverujte nám a dajte nám šancu, aby vám slúžili.

Ak nechcete prijatú položky v 15-60 dni, pozrite si prosím sledovacie číslo, alebo nás kontaktujte.

Všetky prevádzkové problémy, Môžeme poskytnúť bezdrôtovej technológie na podporu pracovného času.

Ak tovar rozbité počas prepravy, kontaktujte nás prosím po prijatí tovaru, budeme odoslať alebo vrátenie peňazí vás.

Jeden rok záruka odo dňa, keď sa výrobok predáva. Niektoré technické problém môže byť vyriešený on-line.

Problémy analýzy a streľba :

T1: LCD obrazovke zobrazí čierna obrazovka po zapnutí.

S1: 1. Potvrďte prosím, či podsvietenie displeja je pripojený kábel na booster rady(invertor rady). Ak nie, pripojiť ho a napájania znova.

S1: 2. Niektoré výmeny test: Zmena vstupného signálu na testovanie; Zmena napájacieho adaptéra ak chcete otestovať, Zmeniť zdroj signálu na testovanie; Zmena signálový kábel do testu; Zmeniť LCD displej test. A tak ďalej.

T2:kábel nie je pripojený k obrazovky konektor.

S2: Ak je vaša obrazovka eDP konektor obrazovke, ale kúpili ste si rady, ktorý nosenie pre LVDS konektor obrazovke. Napríklad, ak je vaša obrazovka LP156WX4-TP(X)(X), ale dostanete radičom na doske, ktorá sa hodí pre LVDS radič rady, ako LP154WX4-TL(X)(X), nebude zodpovedať vašim obrazovke. Potom zvoľte si, prosím, návrat dôvodu "si zlý výrobok". Alebo sa obráťte na predajcu prvý.

T3: LCD obraz na obrazovke nie je správne zobrazená, alebo preukázať biela obrazovka. Alebo LED na klávesnici bliká červená a zelená blikajú striedavo.

S3:1.Skontrolujte, či je signálový kábel, ktorý sa pripojí k LCD displej, konektor so správnym smerom. (Pin1 na Pin1, niektoré panel konektor kábla môže byť zostavený podľa dvoch smere, takže niekedy, keď ho zmeniť na zadnej smer, to bude dobre fungovať)

S3:2.Prosím, skontrolujte, či rozlíšenie LCD obrazovky je rovnaké ako rozlíšenie LCD radič rady (Prosím radič rada nákup odkaz, ktorý označil kompatibilné rozlíšenie, použite typ obrazovky ak chcete vyhľadávať v sieti potvrďte svoju podporu rozlíšenie), ak nie, prosím, kontaktujte predávajúceho, niektoré dosky po aktualizácii firmvéru sa tento problém vyriešiť.

T4: LCD displej má obrázkov, ale je veľmi tmavé. (Použite svetlo, pochodeň a skontrolujte, či vo vnútri obrazovky snímku alebo nie)

S4: potvrďte Prosím, či podsvietenie displeja je kábel pripojený k invertor rady (booster rady).

Ak pripojenie podmienkou je OK, možno menič rada rozbité, ak zachytiť tento problém, kontaktujte nás prosím a zašleme vám ich výmenu.

T5: displej stále reštartovať po zapnutí.

S5: vstupný prúd napájacieho adaptéra je príliš malý, prosím, zmeňte adaptér s väčšími výstupný prúd (2A alebo vyššia ako 2A)

T6: zapnutie Napájania, po niekoľkých sekúnd, displej sa prepne čierna obrazovka.

S6: Ak nemáte signálový kábel (č vstupný zdroj), bude zadajte v pohotovostnom režime po niekoľkých sekundách power. Prosím, pripojte vstupný signál pri zapnutí a použite tlačidlá na prepínanie na príslušný kanál.

T7 : Keď nie je signálový kábel k LCD, napájanie na palube, klávesnica LED je červená alebo zelená. A potom, keď sa pripájate kábel, na obrazovke LCD klávesnice LED je vypnutá.

Štítky: obvod tlač, ffc na lvds, 4 pin fpc, 40gbps usb c, konektor ffc fpc, fpc xiao, vs ty2662 v1, Maximálne 45 w apple nabíjačky, 7inch ips, konektor fpc.


( 0 Hodnotenie )

Počet