Ženy Vianoce, Halloween Roztomilý Tlačených Topy S Dlhým Rukávom Šaty, Tuniky Nadrozmerné Mikina Pulóver S Vreckami Najlepšie Predaj

€14.40


Ženy Vianoce, Halloween Roztomilý Tlačených Topy S Dlhým Rukávom Šaty, Tuniky Nadrozmerné Mikina Pulóver S Vreckami Najlepšie Predaj Popis:

Funkcie:

Tkanina je veľmi mäkké, flowy, útulné a nebude držať na vašej pokožke a poskytuje vám všetky deň pohodlie. Mäkké, ľahké a pohodlné nosenie na nosenie.

Vianoce a Halloween tlačené, posádky krku, patchworks dizajn, bežné dlhý rukáv, loose fit kopčeky krku tunika t-shirt, uvoľnene, príležitostné nosenie, roztomilý, farebné blokovanie mikina tričko.

Príležitosti: Perfektný outfit pre denné nosenie, škola, bežné, pláž, dovolenka, dátum, party, klub, cestovanie, domov,práca, nakupovanie, atď. Nosenie na všetky sezóny, najmä v lete a na jeseň.Vyzerá skvele s džínsy,legíny, nohavice, jóga nohavice, ležérne nohavice, sveter reťazca, šátek, náhrdelník, topánky, lodičky, saká alebo kabáty a tak ďalej.

Pridať ďalšie slávnostné pocity sebe.

Je to najlepší darček, aký voľbou pre ženy.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Ázijské veľkosť je menšia ako eu/us/uk veľkosť,prosím, porovnať detail veľkosti s na vás pred nákupom.

Popis:

Hlavné textílie zloženie: polyester vlákna (polyester)

Vzor: Tlač

štýl: Príležitostné

Štýl: Zabezpečovacieho

Proces: Tlač/Farbenie

Golier typ: kolo krku

Rukáv typ: konvenčné rukáv

Farba: Khaki, obloha modrá, tmavo šedá, svetlo šedá, rose red

Kategória:ako na obrázku zobrazené

Balenie Obsahuje:

1x Top

Štítky: šaty žena, vianočné tunika ženy, veselé šaty žena, jeden kus oblečenia s plášťom, topy dámske predaj, cirkus tričko, waches ženy predaj, tunika ženy, šaty noel žena, dekor halloween.


( 0 Hodnotenie )

Počet