Muslinlife Hot Predaj Flamingo Detská Deka Bambusu Bavlna Priedušná Deka Roztomilý Vytlačené Mušelínu Swaddle Detská Deka Novorodenca

€8.10


Muslinlife Hot Predaj Flamingo Detská Deka Bambusu Bavlna Priedušná Deka

Roztomilý Vytlačené Mušelínu Swaddle Detská Deka Novorodenca

Matiral:bavlna, bambus

Použitie:prijímanie deka /dieťa osnovné

1.Položky budú zverejnené s sledovacie číslo zásielky do 2 pracovných dní po platbe je dokončené alebo ZRUŠENÉ. A budeme sledovať váš www.tantra-egypt.sk adresu LEN. Prosím, uistite sa, že adresa, z www.tantra-egypt.sk vám dané, je správne.(Zároveň podporujeme aj EMS,DHL a FedEx Express.Ak chcete objednávku veľké množstvo tovaru a vychutnať čo najlepšie vyjadriť službu, kontaktujte nás pred platbu.)

2. Sme zaplatili všetky poštovné pred odoslaním. Okrem toho, predávajúci nie je zodpovedný za akékoľvek prípadné dovozné dane, ani žiadne iné ciel vo vašej krajine. Prosím, povedzte nám, aké hodnoty položky názov, ktorý chcete pre vlastné vyhlásenie, ak máte nejaké špeciálne požiadavky.

3. Prosím, kontaktujte nás pre objasnenie ak nesúhlasíte s niektorou z podmienok alebo podmienok v nej uvedených na tejto stránke pred každom nákupe. Nákup na www.tantra-egypt.sk je obojstranne záväznú zmluvu. Ďakujem.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

1.Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

2.Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Platby

1) www.tantra-egypt.sk podporuje Visa, MasterCard, Maestro Debetnou Kartou a bankovým prevodom prostredníctvom bánk. Ak sa chcete dozvedieť viac o platobných metód na www.tantra-egypt.sk.

2) Prosím, aby platbe do 3 dní od vašej objednávky, ak je to možné.Budeme stačí odoslať tovar vám, podľa adresu, ktorú napísal v www.tantra-egypt.sk,ak chcete zmeniť, prosím zanechať správu pri zadaní objednávky.

Štítky: kareem, bambusové kefka, baby boy prikrývky novorodenca, narodeniny flamingo, dekor flamingo, plyšové swaddle, bambusové box, batman stenu, kitted baby deky novorodenca, flamingo strany.


( 1 Hodnotenie )

Počet