VRCHOL pánske Športové oblečenie Rýchle Suché Bežné Beží Tričká Jogy Telocvični Tank Top Fitness bez Rukávov T-shirt Šport Najlepšie Šport Beží Vesta

€10.99


Tipy: Náš odkaz ukazuje EUR veľkosť oblečenie, potvrďte prosím, pozorne pred objednávke! ! ! Veľkosť produktu dostanete, nájdete v EUR veľkosť na štítku.

Funkcia:

1. Ultra-ľahké, priedušné a pohodlné textílie. 2. Všetky oka, šitie zvyšuje priedušnosť pohybu. 3. Reflexná potlač zvyšuje bezpečnosť nočný beh; 4. Štyri-ihla a šesť-wire technológie môže znížiť trenie a zlepšovať športové pohodlie;

Naše výhody 1. Boli sme kótované na Burze v Hong Kong v roku 2009. 2. Máme viac ako 30 rokov skúseností v navrhovaní a výrobe profesionálnych & príležitostné športové produkty. 3. Sme získať silné a spoľahlivé R&D tímy s 260 výskumníkov a profesionálnych dizajnérov z Číny, Európy a Spojených štátov. 4. Máme 3 veľké výrobné základne a stovky moderných výrobných liniek s viac ako 30000 zamestnancov, ktoré môžu produkovať viac ako 40 miliónov kusov športových výrobkov za rok, a zabezpečiť, aby naša rýchle dodanie. 5. Zriadili sme silný globálny marketing a reklama schopnosť potvrdením slávny basketbalových hráčov a iných národných profesionálnych športových organizácií. Prepravné Podmienky 1. Prosím, všimnite si, že my kryt doprava zadarmo Čína Post Air Mail a ePacket. Alebo môžete vybrať podmienky dodania tovaru (DHL) a zaplatiť dodanie poplatok. 2. Budeme dodávka obuvi do 3 pracovných dní po obdržaní vašej objednávky. Vráti Chceme, aby ste 100% uspokojivá. Vrátime vám ak vrátite po prijatí do 15 dní. Prosím, všimnite si, že ospravedlňujeme sa, ale nie sme zodpovední za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť tovar.

Štítky: muži tank top, runing košele mužov, novinka tričko, vq fitness tričko, joga nastaviť ženy, tepláková súprava ženy, vrchol, hit chodník bežecké tričko, fila obuvi, telocvičňa mužov.


( 1 Hodnotenie )

Počet