RASTP Univerzálny JDM Nastaviteľné FPR Regulátor Tlaku Paliva 0-140 PSI Meradla Plynu Hadicu, Držiak Pre Ford Mustang 01-04 RS-FRG001

€6.75


Univerzálny JDM Nastaviteľné FPR Regulátor Tlaku Paliva 0-140 PSI Meradla Plynu Hadicu, Držiak Pre Ford Mustang 01-04

Popis:

Väčšina moderných palivo vstrekuje vozidiel spustiť palivové čerpadlo v nádrži a spustiť oveľa viac paliva, než je potrebné paliva po železnici. Regulátor udržuje určité množstvo paliva, tlak v železničnej a potom pošle zvyšok späť do nádrže. Avšak, prijímače inovovať systém nasávania vzduchu, ako aj výfukový systém a často zanedbávajú, že viac paliva je potrebné, aby sa tie mody vykonávať na svoj plný potenciál. Toto Palivo Regulátor Tlaku je nastaviteľné, takže si môžete naladiť paliva, tlak na vaše potreby.

Vlastnosti: Farba: Červená, Modrá, Strieborná, Čierna 100% Zbrusu Nový a Nikdy Použiť Ho môže poskytnúť presné konzistentné noost rovnako ako dvakrát továrne prietok paliva Spravovať váš vykurovací systém požiadavky, zvýšiť dodávky paliva podľa rasing tlaku Regulátor Tlaku Paliva môže deliever vysoký výkon s dlhou životnosťou a vysoko spoľahlivú prevádzku Nastaviteľný od (1-15) psi na (140) maximálny palivové čerpadlo kapacita Zvýšiť dodávky paliva na zvyšovanie tlaku okolo 5-10 koní Nastaviteľný regulátor tlaku paliva s 1:1 pomer Odbornej inštalácie v doporučené (pokyn súčasťou balenia)

Obutie: Univerzálne Uchytenie Všetky Modely Áut

Balík obsahujúci: 1x Regulátor Tlaku Paliva 1x Rozchod Plynové Hadice Iného Hardvéru, ako Obrázky znázorňujú

Poznámky: 100% Zbrusu Nový Profesionálna Inštalácia je Vysoko Odporúčaný montážny Návod NIE je v cene

Štítky: univerzálny regulátor paliva auta, plyn manometer, big bore, ford focus 2 i, spp paliva, centrum ford mustang gt, rastp univerzálny, hmla mustang gt, regulátor tlaku paliva mazda, zameranie hadice.


( 0 Hodnotenie )

Počet