6.39" Super AMOLED Pre Xiao Mi CC9 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž Výmeny Dielov Pre Mi 9 lite Mi CC9 LCD

€46.90


Popis: 1. Kompatibilný Model: Pre Xiao Mi CC9 / Pre Mi 9 lite LCD 2. Materiál: Super AMOLED Displej 3. Veľkosť obrazovky: 6.39 palce, 4. Rozlíšenie: 2340x1080 Pxiels 5. Používa sa vymeniť rozbité, bez pracovných LCD displej s novou, a aby váš lcd displej pracovať normálne. 6. Naše výrobky sú dodávané do 220 krajín a regiónov na svete ! 7. Testované prísne pred odoslaním a 100% funguje dobre 8. Dodanie do 1-2 pracovných dní po platba potvrdená 9. Vynikajúce služby po predaji FAQ:

Q1: Sa obrazovky majú digitálny odtlačok funkciu?

Odpoveď: displej ponúkame na predaj je AMOLED displej, podporuje odtlačkov prstov funkcie, a tam je odtlačkov prstov otvor na displeji. Ak váš snímač odtlačkov prstov možno používať na starom displej, to môže byť tiež použitý po inštalácii sa nový displej.

Q2: tom, Ako aktivovať odtlačkov prstov funkcia nové obrazovky?

Odpoveď: Po inštalácii, je potrebné odstrániť staré odtlačkov prstov a znova zadajte nový odtlačkov prstov. Po novom odtlačkov prstov je zapísaná, použite heslo na odblokovanie to prvýkrát. Zase na obrazovke po druhý raz, a potom pomocou odtlačku prsta ak chcete odomknúť. Odtlačkov prstov, aktivovanú funkciu

Q3: Prečo nemôžem používať snímač odtlačkov funkciu po inštalácii obrazovky?

Odpoveď: Naše obrazovky môžu byť len dodávané po odtlačkov prstov testovanie. Ak odtlačkov prstov nemožno použiť, tam sú dve situácie: 1. Snímač odtlačkov prstov je poškodený alebo odtlačkov prstov otvoru, nie je správne nainštalovaný. Základná doska link kábel 1 alebo 2, je chybný. Prosím, skúste nahradiť vyššie uvedené súčasti, a potom skúste použiť odtlačky prstov.

Poznámka: Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte náš služby zákazníkom!

Štítky: mi9 xiao, mi xiomi, mi 9 lite obrazovke, prípade mi9 lite, xiomi redmi k30 pro, fondy mi 9, pánske hodinky xiao pokraji lite, rok xiao mi 9 se, micky xiao mi 9t, panel mi a2 lite.


( 2 Hodnotenie )

Počet