Moderný Jednoduchý Pruhy Tapety 3D Plastický Geometrie Non-Tkané Zahustiť Stenu Papier Obývacia Izba Gauč TV Pozadí Steny Pokrýva

€29.27


To nie je len tapety, ale aj svoj životný štýl. Nájsť exkluzívna chuť domácej tu !

Položka Č.: BS897 Materiál: Non-tkané Hrnú tapety Štýl: Moderný štýl Hmotnosť: 1,5 Kg/ Kus /Roll Farba: Krémová Biela (BS897-01). Svetlo Káva (BS897-02). Červená Hnedá (BS897-03). Strieborno Šedá (BS897-04). Veľkosť: 0.53 m(W) x 10 m(L)= 5.3 Štvorcových Metrov / Kus /Roll 32.8 ft x 1.738 ft =57.05 štvorcových metrov Použitie: Obývacia izba/Spálňa/Štúdia/detskej izby/TV Gauč Pozadí

Prečítajte si prosím nižšie pozorne : To nie je, samolepiace tapety . Nie je žiadne lepidlo alebo vložiť prášok na zadnej Tapety. Prosím, pripravte lepidlo alebo vložiť prášok pred zverejnením tapetu. Poznámka svoje obľúbené farby produktu pod objednávky , v opačnom prípade budeme loď farba na náhodne. Kúpiť dostatok kotúčoch v rovnakom čase, uistite sa, že sú z rovnakej dávky, aby sa zabránilo farebný rozdiel. Položka farba môže byť trochu odlišná od obrázky , vzhľadom k rozdielu streľbe svetla, monitor, výrobnej šarže. Dúfam, že pre vaše chápanie. Nie sme zodpovední za žiadne clo. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

PS:

- Ak si kúpite viac ako 2 rožky , v mnohých krajinách, by sme mohli ponúknuť zadarmo doprava DHL alebo Fedex. TNT. UPS. Aramex.

--Ak ste Brazílsky priateľ, prosím, poskytnite nám svoje CPF alebo CNPJ nižšie uvedené číslo objednávky.

--Ak ste ruskej priateľ, uveďte vaše celé meno t o, aby shippment hladko.

Krémová Biela BS897-01

Svetlo Kávy BS897-02

Červená Hnedá BS897-03

Strieborno Šedá BS897-04

Inštrukcie

1.Uistite sa, že máte správne lepidlo na prilepenie pre prácu. Niektoré dokumenty, ako vinyl cúval alebo ľahký, si vyžadujú špecifické vložiť.

2. Mix tapety vložiť, ktorý sa dodáva ako prášok v samostatnom vedro pred vlievajúc do vedra alebo valčekom zásobník, ktorý budete používať na prácu. Premiešame s miešania stick odstrániť všetky hrudky, ale nie tak dobre, že sa vám dať veľa vzduchu do kombinácie.

3.Vlejte tekuté lepidlo priamo do vedra alebo valca podávača.

4.Položiť pás tapety - už rezané na veľkosť, vzor stranou nadol - na dlhý, rovný, suchý tabuľky (tabuľka nezostane suché na dlho). Nech jeden koniec papiera flop cez okraj stola.

5.Použiť vložiť štetcom alebo valčekom na naneste pastu na polovicu papiera, ktorý zostane byt na stôl, byť si istý tým, aby sa kryt každý centimeter.

6.Preložte oddiel ste prilepili viac na seba a posuňte suché časti papier na stôl. Naneste pastu.

7.Zložiť v ďalšej časti na seba, potom preložte na dve polovice proti sebe, byť veľmi opatrní, aby zaniknúť papiera. Tento proces sa nazýva 'rezervácie.' Rezervácie udržiava papier vlhké, pasta z dribling na podlahu a prilepený povrch čistý.

8.Nastavenie papiera stranou v čistom mieste, na nie viac ako 5 minút pred visí to.

9.Byť čistý blázon: hneď, Ako jednotlivé pásy tapiet je rezervovaný a zrušil, použite čistý, mokrej hubky čistiť tabuľka - ale neobťažujú suchom povrchu. To aj vtedy, ak sa chystáte vložiť niekoľko kusov pred zavesiť ich; budete chcieť dostať lepidlo vypnúť tabuľky, než je sušené.

S hipment:

Budeme loď položiek do 5 pracovných dní po potvrdenie platby.Čas dodania závisí od destinácie a iný faktor.Prosím, láskavo pochopiť dodacia lehota dlhšia, než na vášho miestneho predajcu. Tak normálne dodacia lehota:

USA: 5-23 pracovných dní

AU : 5-23 pracovný deň

Európa: 7-25 pracovných dní

Brazília:20-90 pracovných dní

Ruský:10-40 pracovných dní

Avšak, niekedy môžu byť niektoré oneskorenia v colnej oblasti zúčtovania alebo dodávky. Prosím, uistite sa, že máte dostatok trpezlivosti pred uvedením vašej objednávky.

Štítky: klasický pás steny papier, rozmerová pruhované tapety, pásy tapety, moderné dekoratívne tapety geometria, papier na stenu, wallpap, nábytok textil, 3d abstraktných porovnanie, geometria nálepky, canap.


( 1 Hodnotenie )

Počet