100ks/veľa 8mm*1,5 mm Biela PTFE/ červená Silikónová septa septum pre 2ml niť vstrekovanie vzorky fľaša Čeľuste Chromatografia ampulka

€16.53


Septa priemer: 8 mm , hrúbka: 1,5 mm

Farba: Hliníkový kryt, Septum je Biela PTFE / červená silikónová septum

Materiály:

Septa: Biela PTFE / červená silikónová septa . Septa môže byť odpor teploty od -60 stupňov na 200 stupňov.

Septa Výkon: kyseliny, alkalické kovy, teplota, anti-stick.

Zápas: 2ml Čeľuste Chromatografia ampulka

1. Polytetrafluoroethylene a vysoko kvalitné silikónové gumy alebo super čistého oxidu kremičitého gélu sa používa ako surovina na zabezpečenie, že tesnenie je toxický. 2. Na polytetrafluoroethylene film a silikónové alebo silica gel dlhopisov sa používajú spolu udržať vynikajúce vlastnosti z dvoch materiálov, a polytetrafluoroethylene kontakt reagencie z kompozitných septum majú dobrú chemickú inertness, ktoré dokáže odolať kyseliny, alkalické kovy odolnosť, teplotná odolnosť a viskozita odpor, dokonca aj pri vysokej teplote s koncentrované kyseliny, silné zásady, alebo silný. Oxidant tiež nefunguje, a elasticitu zo silikónového kaučuku alebo silica gel môže zabezpečiť tesniaci výkon. 3. Žiadne lepidlo na lepenie procesu, bez lepidla, vankúš udržuje jemné odraznosti výkon zo silikónového kaučuku alebo silica gel, mäkšie ako lepidlo technológie, a môžu poskytnúť lepšiu ochranu ihly automatického injektor.

Štítky: lab ampulka, silikónové injekcie tela, kábel red white, falošné septum, trubiek ptfe, silica chromatografia, lipolýza vstrekovanie plesne, biela červená niť, atn, 10 ml fľaštičke.


( 1 Hodnotenie )

Počet