Vyrobené pre FORScan ELM327 USB V1.5 PIC18F25K80 OBD2 Skener Auto Diagnostický Nástroj pre Ford Mazda Odomknúť Skryté Funkcie HS MS MÔŽE

€11.82


Vyrobené Pre Forscan ELM327 USB V1.5 S vypínačom HS-MÔŽETE MS-MÔŽE

Pozor Prosím:

1. Nie je CD, my vám pošleme odkaz na stiahnutie softvéru 2. Vodič je pre 32 /64 skus Windows. 3. USB Ovládač: CH340 4. To je pre systém windows, nie pre APLIKÁCIU. 5. Nové 2019+ Mazda 3 a CX-30 nie sú Podpora 6. HS/MS MÔŽE zapnúť ELM327 je v HS Môžu pozíciu pred pripojiť s notebookom.

OBD-II v Súlade

Ak si nie ste istí, pozrite sa pod kapotu a pokúsiť sa nájsť štítok, ktorý výslovne uvádza, že vozidlo bolo navrhnuté tak, aby vyhovovali s OBD2 právnych predpisov. V tomto prípade, OBDII sa používa ako všeobecný pojem a môže to znamenať niektorý z nasledujúcich krokov: OBD II (Kalifornia ARB) EOBD (European OBD) JOBD (Japonský OBD) Môžete tiež konzultovať vaše vozidlo, návod na obsluhu a možno, kontaktujte vášho miestneho predajcu. Avšak, byť si vedomí skutočnosti, že mnohí obchodníci nevedia, rozdiel medzi OBD a OBDII. V prípade, ak vozidlo nie je OBD-II vyhovujúce, nemôžete používať túto ELM327 OBD2 scan nástroj na získanie diagnostické informácie z vášho vozidla.

Existuje mnoho OBD2 skenery, ale to nejako odlišujú?

1. Pracuje s 12V ford automobilov a ľahkých nákladných automobilov, ako F150 2. Špeciálny Dizajn s vypínačom: slúži na Pripojenie rôznych MÔŽETE autobusy , ako MS MÔŽE autobusovej a HS MÔŽU autobus. 3. Skryté funkcie, Ford, Mazda, Lincoln a Ortuť vozidiel: Urýchlenie pripomienku,Jedným kliknutím strešné okno,sledovanie tlaku v Pneumatikách, Automatické svetlomety, Automatické stierače, záchrannej brzdy blikajúce svetlo , a tak ďalej. Tak podporuje špecifické vlastnosti výrobca protokoly, takže FORScan výkonnejší v práci s týmito modelmi, než akékoľvek pravidelné OBD2 skenera.

Prečo si Vybrať ELM327 USB:

Prosím, všimnite si, že mnohé spoločnosti Ford a Mazda modely (približne od roku 2003-2004) sú vybavené MS MÔŽE autobusom, okrem pravidelných HS MÔŽU autobus. Na rozdiel HS MÔŽU autobus, MS MÔŽE autobus nie je podporovaný zásob ELM327, pretože MS MÔŽE výrobca-konkrétne riešenie a nachádza sa na non-OBD2 kolíky. Tento ELM327 bol upravený, aby ju bolo na realizáciu MS MÔŽE autobusu.

ELM327 USB Výhody:

1. Okrem pridané funkcie pre Ford série, tento prístroj funguje ako normálna OBD2/EOBD code reader na väčšine podporovaných vozidiel. 2. Verzia firmvéru je V1.5, s najlepšími PIC18F25K80 Čip

3. Na ELM327 a notebook je pripojený cez USB kábel, USB Pripojenie, aby vaše testovania stabilný. Nemusíte sa starať o poškodenie vozidla v dôsledku programovanie prerušenia.

4. Ovládače a pokyny obsiahnuté v sťahovať súbory, jednoduchá inštalácia. 5. Hlavnou výhodou USB adaptéry proti Bluetooth a WiFi tie je výkon. Na ELM327 V1.5 Rozhranie rýchlosť 38400 Kbps

Výkonný Softvér Kompatibilný:

FORScan, Elmconfig, FF2 a FoCCCus, Scanmaster plus viac. FORScan Podpora Windows XP / 7 / Win8 / väčšina Win10. ●Poznámka: iba x86 architektúry je podporovaný v systéme Windows. ARM architektúra nie je podporovaný!

ELM327 Vozidiel podporované špeciálne funkcie:

Všetky Ford, Mazda, Lincoln, Mercury vozidlá, ktoré možno riešiť tým, že podporuje adaptéry. To je 99% modely po roku 2000 a okolo 92% modely po roku 1996 (rok, kedy OBD2 stal standart v USA). ●Poznámka: Nové 2019+ Mazda 3 a CX-30 nie sú podpora

Vozidlá podporované kód motora reader funkcia:

●Americké auto podporu auto po rok 1998 ●Európske auto podporu auto po roku 2000 ●Ázijské auto podporu auto po roku 2002 (Japonsko&Kórea&Číny a pod.) ●Ruský autá podporu po roku 2012 (VAZ/UAZ/GAZ auto)

FORScan Softvérová Podpora :

FORScan môže vyhľadať moduly, ktoré nie sú viditeľné pre pravidelné OBD2 skenery, sa môže ukázať vám problémy kódy, ktoré sú nikdy zobrazené OBD2 skenery, môžete ukázať, Pid, ktoré nie sú podporované všetky OBD2 skenera, spustiť špecifické testy a servisných postupov. Inými slovami, FORScan môže robiť veci, ktoré pravidelne OBD2 skenery nemôže robiť.

Ako Používať:

1. Prosím stiahnuť USB ovládač a forscan softvér alebo iný softvér z sw.forscan.net 2. Dvakrát kliknite na po jednom, ak chcete nainštalovať všetky USB ovládač z "ovládače rozhrania USB" Zložky ; 3. Dvakrát kliknite na softvér, ktorý chcete nainštalovať, pre Ford, odporúčame FORScan, aplikácia je FORScanSetup2.3.19.beta.exe; 4. Pripojte ELM327 diagnostický kábel na auto a notebook, zapnite zapaĺovanie automobilu. Dvakrát kliknite na forscan software ikony z pracovnej plochy ak chcete spustiť. Potom kliknite na položku pripojenie ikonu, ako sa ukázalo v postupujte podľa obrázka.

Otázky & Odpovede:

Otázka: Čo je Rozšírené Licencie, prečo a kedy potrebujem to? Odpoveď: Predĺžená Licencia poskytuje prístup k Konfigurácie a Programovania funkcií FORScan, a tiež niekoľko Servisných funkcií (napríklad PAT programovanie). Základná FORScan funkcie (spojenie, preberanie vozidla informácií, čítanie parametrov, čítanie a reset diagnostické problémy kódy, spustite testy a služby, funkcie, atď.) nevyžadujú Rozšírenú Licenciu. K dispozícii je bezplatný 2 mesiac Rozšírené Licencie, ktoré môžu byť vydané pre každého, kto má účet na forscan oficiálneho fóra. Aj tam sú platené dlhodobé a celoživotného licencie. Viac informácií o Rozšírenú Licenciu možno nájsť na forscan oficiálneho obchodu. Otázka: Prečo FORScan nezobrazí funkcia Y pre moje auto? Keď je táto funkcia sa pridá? Odpoveď: Funkcie môžu byť veľmi odlišné pre rôzne modely a najmä rôznych generácií modelov a rôznych značiek. Napríklad, v tomto momente nie sú 50+ známe verzie ABS krvácať postup pre modely Ford, len 10+ sú implementované v FORScan. Nie sme pridať funkcie len pre zábavu, ako je počet funkcií je obrovský, pretože viacero verzií. Tak sme sa pridať funkcie na základe žiadosti. Ďalšie požiadavky od užívateľov funkcia - vyššia šanca pre túto funkciu, ak chcete byť pridané v blízkej budúcnosti. Otázka: Ako môžem získať Rozšírenú Licenciu po skúšobnej dobe? Odpoveď: V tejto chvíli iba 2 mesiace zadarmo Predĺžená Licencia je k dispozícii. Keď sa skončila platnosť, budete môcť vydať ďalšie 2 mesiace jeden, tiež zadarmo. Alebo si môžete kúpiť dlhodobé (1, 3, 5 rokov) alebo celoživotného Rozšírenú Licenciu.

Štítky: 6 mazda, obd2 skener, christma, elm 327 v 1 5 pic18f25k80, fínsky jazyk, skener, Elm 327, ford forscan, auto diagnostické prístroje, sklad.


( 5 Hodnotenie )

Počet