Doplnky Lecitín s Phosphatidyl Cholín pre Kardiovaskulárne Zdravie Sóje Lecitín Tabliet

€13.22


Doplnky Lecitín s Phosphatidyl Cholín pre Kardiovaskulárne Zdravie Sóje Lecitín Tabliet ***Popis Produktu***

Lecitín obsahuje tuk-ako látky sa nazývajú fosfolipidov. Zložky lecitínu chráni bunky pred oxidáciou a vo veľkej miere obsahujú ochranné výzvy v okolí nervov v mozgu a nervového systému. Je potrebné v každej bunke v tele a je kľúčovým stavebným prvkom bunkových membrán, pomáha im udržiavať pružnosť. Hoci lecitín je mastné látky, to je tiež tuku emulsifier. Emulgátory v tele, zohrávajú dôležitú úlohu pri trávení tukov a krvného obehu zdravie. Nervový systém môže dávky z cholín v lecitín. Cholín je užitočné pre výrobu acetylcholínu, dôležitého neurotransmiterov. Názov Produktu: Phosphatidesil Tabliet.

Zloženie: sójový šrot lecitín,vitamín E,želatína,glycerol

Účinnosť zloženie a obsah: Lecitín>=59.5

Zdravotnej starostlivosti funkcia: Regulovať hladinu tuku

Vhodné skupiny: Tí ľudia s vysokým krvným tuku

Nevhodné skupina: Deti

Použitie a dávkovanie: 1-2 tabliet za deň

Špecifikácie produktu: 1000mg /softgel×90softgels/fľaša

Skladovanie metóda: Uzavretá, skladovať na chladnom, suchom mieste

Upozornenie: Tento produkt nemôže namiesto medicíny. ***Funkcie Produktu***

1. Zlepšuje mozgové funkcie.

Hlavné živiny nachádzajú v sójový lecitín je fosfatidylcholín , známe tiež ako PC. PC je časť membrány okolí vašich buniek a vaše telo rozbije ju dole do cholín, ktorý je všeobecne známy dôležité pre zdravie vášho mozgu. Cholín je obzvlášť dôležité pre prevenciu straty pamäti, a najmä v prevencii straty pamäti z starobe.

2.Podporuje zdravé chudnutie Lecitín urýchľuje rozpad tukov, napomáhanie celého procesu a výsledkom môže zvýšiť metabolizmus. To bolo použité veľmi efektívne ako súčasť zdravej výživy na podporu chudnutia. Najlepšie zo všetkých, pretože je prirodzené, lecitín umožňuje vaše telo schudnúť správne bez spoliehajú na lieky, ktoré by mohli spôsobiť ujmu v iných oblastiach vášho zdravia.

3.Znižuje hladinu cholesterolu výhody sójový lecitín na zníženie cholesterolu sú dobre známe ako to bolo použité na desiatky rokov na liečbu pacientov s vysokou hladinou cholesterolu. Kontroluje tok živín a von z buniek a zabraňuje vybudovať tukov v stenách vášho srdca, ciev a mozgu prelomenie mastných usadenín. Z tohto dôvodu, to nie je len výhody hladinu cholesterolu v krvi, ale aj vaše kardiovaskulárne zdravie príliš.

4.Predchádza ochoreniam Tam je tiež silný výskum, ktorý naznačuje, že bunky nariadenia výhody lecitín tiež môže mať významný vplyv na mozog a pamäť, funkcie, vrátane možné vylepšenia pre Alzheimerovej choroby, demencie, amnézia a viac.

5.Dôležité pre zdravie pečene, Lekári a vedci majú známy pre nejaký čas, že lecitín a cholín obe sú nevyhnutné pre funkciu pečene a zdravie. Tým, že pečeň tuky rozptýlené vo vode, lecitín a cholín, môže zabrániť týchto tukov z akumulácie. Tiež, pretože sa riadiť tok živín a von, môžu v podstate odplaviť toxíny z vášho pečene skôr, než môžu spôsobiť škodu.

Štítky: postrekovač traktor, jedlo keto, pet doplnok, glutathion, kurthis pre ženy v indii, rock rose, Lecitín, podložka pod myš biť, zubné endo čisté, samsung galaxy s m31.


( 0 Hodnotenie )

Počet