Drevené Deti Graffiti Skateboard DIY voľnou rukou Skate Board Darček Pre Chlapcov, Dievčatá Začiatočník Dvojité Rocker Vysoko Kvalitné Prenosné

€15.51


Popis Výrobku:

Jednoduché Jazdiť: 17" Kompletný Skateboard môže nielen poskytnúť väčšiu stabilitu a bezpečnosť pre užívateľov, ale aj držať obe nohy na to . Podržte hmotnosťou do 165lbs, silnú odolnosť voči nárazu.ktorá sa hodí pre chlapcov a dievčatá. Výborné Ovládanie: Táto dvojúrovňový poskytuje celkovo veľmi mierne konkávne, zatiaľ čo stredné podvozkových šácht ponúkajú prémiové ovládanie pri jazde alebo predvádzanie trikov.Tento Skateboard je ideálny pre Začiatočníkov a Pro robiť základné kúsky a iné triky, takže je ľahké sa naučiť, a užite si zábavu prináša. Hladké Koni Rýchlosť:Vhodné pre korčuliarov korčuľovanie street, skate parky, rampy, bazény a iné hladké povrchy alebo aj v nerovnom teréne, Anti-slip pre Bezpečnosť. Ľahko Zastaviť: Ak chcete zastaviť , stačí dať jednu nohu na zem, aby ju zastaviť. Alebo môžete oprieť svoje telo na zadnej strane smer spomaliť rýchlosť, potom zastaviť skateboarde. Dobrý Darček. Veľkosť:43x12cm/17"x5"

Balenie obsahuje:

1X skateboards

Štítky: skateboard, muži skateboards, longboard, cez palubu skateboard, plastové skateboard, pivo rada, skate dosky, profesionálne skateboard, rada cruiser, skate.


( 0 Hodnotenie )

Počet