Horúce Mini 3,5 mm 50 Hz-20 kHz Profesionálny Mikrofón Externý Mikrofón pre Auto DVD Prehrávač Mic GPS, Bluetooth Handsfree Hovor 3M

€4.05


Horúce Mini 3,5 mm 50 Hz-20 kHz Profesionálny Mikrofón Externý Mikrofón pre Auto DVD Prehrávač Mic GPS, Bluetooth Handsfree Hovor 3M

Externý Mikrofón Prístroj je Špeciálne Navrhnutý pre autorádia / Auto DVD, Stereo Rádio Prehrávač, Auto GPS, Notebook, atď. Lepidlo na zadnej strane Mikrofón Podstavec Môže pevne lepidlo Mikrofón Prístroja na váš Golier, Klope, Tričko, keď urobíte Reči, Prednášky a Prezentácie, atď., a prinesie vám jasný hlas, keď komunikujete. To vám prinesie veľa výhod.

Funkcie:

Vysokovýkonný Externý Mikrofón Prístroja, aby ste jasný hlas, keď komunikujete, prináša veľa výhod.

Lepidlo na zadnej strane Mikrofón Podstavec Môže pevne lepidlo Mikrofón Prístroja na váš Golier, Klope, Tričko, keď urobíte Reči, Prednášky a Prezentácie, atď. A tiež môžu byť použité mať stretnutie, web chat, atď.

Mikrofón Prístroja môžete tiež vložiť na Hladký Povrch, ako napríklad Stena, Sklo, Auto, Dvere, atď.

3,5 mm Audio Konektor, umožňuje jednoduché prepojenie s akýmkoľvek 3,5 mm audio zariadenia, napríklad, Auto Rádio, Notebook, pracovnej Plochy, atď.

Špecifikácie:

Frekvenčný rozsah: 50 Hz-20 kHz

Impedancia: 2.2 K ohm

Citlivosť (vysoká citlivosť): - 20db odpoveď zrušenia ± 2dB (0dB = 1uPa)

Smer: Všesmerového

Konektor: 3,5 mm Audio Konektor.

Dĺžka kábla: Cca 2,0 m / 78.7 v

Mic Vedúci veľkosť: 3.8 *2.3 *1.5 cm / 1.49 * 0.90 * 0.59 v

Hlavné Položky Hmotnosť: 27.0 g / 0.96 oz

Package Hmotnosť: 28 g / 1.0 oz

Štítky: bluetooth auto handsfree, cardioid kondenzátorových mikrofónov, počítač klope mikrofón, audio dslr, mikrofón súpravy do auta, bluetooth handsfree držiak, auto mikrofón pre handsfree, Nástroj mikrofón, mikrofón pre handsfree do auta, alctron kondenzátorových mikrofónov.


( 0 Hodnotenie )

Počet