2020 Domáce Dekorácie Tichý Nerezové Príbory Hodiny Nôž a Vidlička, Lyžica Nástenné Hodiny Kuchyňa, Reštaurácia, Domáce Výzdoba

€11.55


2019 Domáce Dekorácie Tichý Nerezové Príbory Hodiny Nôž a Vidlička, Lyžica Nástenné Hodiny Kuchyňa, Reštaurácia, Domáce Výzdoba Magic Lyžica a Vidlička Analógové Nástenné Hodiny:

Myslíte si, čo je to, keď si to videl forthe firsttime? A príbor zásobník alebo adecoration? Nie, je to zábavné a kreatívne, moderných, príbory nástenné hodiny . S lyžicou alebo vidlica vedľa každej číslo, hodina ukazovateľ je navrhnutý ako supermini vidlice a minútu ukazovateľ rovnako ako mini nôž. Vyrobené z high-end nehrdzavejúcej ocele , stabilné, odolné a ľahko sa čistí. Je vhodné pre všetky dekorácie štýl , takže tam je noneedtoworry o hodiny clashagainstthefurniture. Môžete zavesiť na stenu svojej izby, kuchyňa, pracovňa, obývacia izba, alebo niekde inde, ktorý chcete vyzdobiť váš domov v jedinečnej a román štýl . Je tiež ideálny pre reštaurácia, kaviareň, KTV, office, bar atď. Užite si admiringeyes z vašich hostí!

Hlavné Funkcie:

- Nízka hlučnosť, dizajn, tichý sweep vám tichom prostredí

- Vynikajúci moment zachováva presný čas

- Vhodné na reštauráciu, bar, kaviareň, spoločenská miestnosť, atď.

- Pracuje s len 1 x AA batéria (nie je súčasťou), nízka spotreba

Náš tovar je 100% originál.Nemôžeme predávať kopírovať veci zničiť náš obchod je povesť. Prosím, nenechajte sa nemusíte starať. A táto položka s vysokou kvalitou a najnižšia cena, je na veľkom propagáciu teraz ,prosím, láskavo nám dôverujú !

Detaily produktu Typ Nástenné Hodiny Tému Inšpiratívne Štýl Módny,Moderný Zobrazenie Času Analógové Materiál Nerezová Oceľ Napájané 1 x AA Batéria ( nie je súčasťou ) Funkcie Multifunkčný a moderný Tvar Novinka Farba Viacerých farieb Informácie o Batérii Rozmer a Hmotnosť hmotnosť Výrobku 0.3300 kg hmotnosť balenia 0.3490 kg rozmer Výrobku (L x W x H) 31.00 x 31.00 x 3.30 cm / 12.6 x 12.6 x 1,3 cm veľkosť balenia (L x W x H) 35.00 x 35.00 x 5.00 cm / 13.78 x 13.78 x 1.97 cm Obsah balenia Obsah balenia: 1 x Román z Nehrdzavejúcej Ocele Nôž, Vidlička, Lyžica Analógové Nástenné Hodiny Domáce Dekorácie Doprava, Ak chcete vybrať express doručenie, musíme účtovať prepravné poplatky. (Napríklad, EMS, DHL, fedex, TNT,) Budeme snažiť v našich silách, aby vám dobré prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a umiestnenie post doprava alebo počasie, vzdialeného miesta vášho pobytu. takže niektoré parcely budú oneskorené alebo položky brokened, ale nebojte sa o to, ak sa to stalo pls kontaktujte nás najprv sa budeme zaoberať, Ak nechcete prijímať zásielky pred časom konca prosím, kontaktujte nás okamžite, budeme kontaktovať s čína príspevok, či sa to a potom vám uspokojenie riešenie Budeme znášať straty, ak pozemok stratená alebo položky brokened na prepravnej ceste, tak pls kontaktujte nás, ak sa to stalo, Ak dostanete zlú položku alebo si nie ako položka, alebo môžete zobraziť chybné výrobky, pls kontaktujte nás ihneď. Spätná väzba: Milí kupujúci, sme čestní na www.tantra-egypt.sk, ak vám uspokojiť našich produktoch a službách, prosím dajte nám 5 star spätnú väzbu .Vaše uznanie je pre nás veľmi dôležité. Prosím, kontaktujte nás nechajte nám správu pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, negatívna spätná väzba, a budeme sa snažiť vyriešiť tento problém. Kontaktujte nás: Akékoľvek otázky, prosím, kontaktujte nás. (Nechať správu od www.tantra-egypt.sk) Budeme odpovedať vaše správy v rámci 12 hodín awhole. E-maily budú oneskorené reakcie na nedele a sviatky.

Štítky: hodiny, moderné nástenné, hodiny nordic stenu, kuchynské nástenné hodiny, hodiny v kuchyni, hodiny tichý stenu, hodiny dekorácií na stenu, čierne nástenné hodiny, live miestnosti hodiny, hodiny nástenné vintag, hodiny nástenné dreva.


( 1 Hodnotenie )

Počet