Tu obrázok Tlače Pet Osobný Život Fotografie Prispôsobiť Darček Domov Vankúš obliečka na Vankúš Bielizeň Krátke Plyšový Vankúš 45*45 cm

€2.68


Tu obrázok Tlače Pet Osobný Život Fotografie Prispôsobiť Darček Domov Vankúš obliečka na Vankúš Bielizeň Krátke Plyšový Vankúš 45*45 cm

Description: Skvelý darček pre páry, priateľov, rodiny, atď Pridať atmosféru do vášho domu Neviditeľný zips na spodnej strane vankúš kryt Odolný materiál, bielizeň vám pocit prírody a zadarmo Ideálna dekorácia pre kníhkupectvá, auto, kaviareň, kancelárie, domov, atď Veľkosť:45 x 45 cm Materiál : Obliečky Bavlna/Polyester Farba: Ako obrázky ukazujú Poznámka: Vankúš nie je súčasťou dodávky. Som si istý, že to správna vec, ktorú teraz potrebujete. Neváhajte, ponuka teraz a nikdy chýbať. Dostanete balík obsahuje ako je uvedené nižšie. Upozornenie:

1. Tlač fotografie na vankúš len na jednej strane, inej strany je materiál, skutočnú farbu.

2. Je to digitálna tlač, Niektoré vankúš má malé farebné odchýlky s obrazom, môžete požiadať o fotografiu pred objednávky.

3. Prosím, skontrolujte si číslo položky starostlivo pred objednávky.

4.Vážený zákazník, ahoj, ak nie nám dať obrázok do desiatich dní po uvedení vašej objednávky vám zašleme obliečka na vankúš bez fotografie, ďakujeme vám za pochopenie!

Ako sa máš, môj milý zákazník, náš vankúš majú dve materiál je možné vybrať, zamat a Bielizeň/Bavlna/polyester, biela fotografia je polyester

ďalšia je reálne bielizeň sivá.

Prispôsobený obrázok viac clealy, vankúš vzor krajšie !

Navrhnúť :čistotu Obrazu 1MB HORE najmenej a obrázok najlepšie, aby sa námestie(800 pixelov *800 pixelov).

Vaše obľúbené fotografie poslať www.tantra-egypt.sk správy na mňa, vítame vás na mojom obchode,Ak máte niečo, správa mi, prosím.

Štítky: výšivky vankúš, kožušiny vankúš 40x40cm, handričkou bielizeň, kustuv vankúš, hodiť vankúš rock, pilows kryt, vankúš kawaii, prípade vankúš, home decor, zahŕňa de dekoračné vankúše na pohovke.


( 3 Hodnotenie )

Počet