120MM Elektrické Zásuvky Zásuvky v Stene Spínač Skryté Inštalácia Dosky Dno Box

€4.05


Funkcie

Názov:120Type Veľký Tanier Ochranné Pole

Špecifikácie:110*110*45mm

Farba: Biela

Zásielky A Platieb:

1. Budeme sa dodáva pozemok v 1-3 dní od zaplatenia.

A tieto formy platby sú prijímané www.tantra-egypt.sk: Kreditná karta, TT, Western Union a Qiwi peňaženky.

2. Zásielku je zadarmo doručenie prostredníctvom Čína príspevok air mail, ak hmotnosť balíka je viac ako 2 kg alebo veľkosť balenia je väčší ako 90 CM, použijeme EMS atď, alebo lode s dvoma pozemky alebo viac parciel leteckou poštou.

3. Pokyn:hmotnosti a veľkosti sme označené v balení podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať.

4. Dodacia lehota:

1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní.

2) Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov.

5. Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy.

6. Pokyn:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

O Colné:

1. S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez alebo nižšie dovozné clo, budeme deklarovať ako "Dar" s nižšou hodnotou, ktoré nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov.

2. Alebo by ste mohli nechať odkaz povedzte nám, koľko by sme mali podať colné vyhlásenie. Sme radi, že nasledovať vášho návodu.

3. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

4. Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine.

5. Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu.

Po-predajný Servis:

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

1. Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

2. Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

3. Produkt kvalitu spracovania programu:

1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2) v prípade, Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci neplánujete urobiť novú objednávku v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

Spätná väzba:

1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na nás. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

3. Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Sme pracujú 6 Dní v týždni, na 9:00 - 18:30 pondelok - sobota Peking Čas.

Štítky: skryť kábel stôl, čierne nástenné zásuvky s usb, skryť kábel, výstupné zásuvky, rozšírenie poľa elektrické, ethernetový kábel korektor, 86x86, malé kábel korektor, lanche okno elektrické, gang prepínač.


( 1 Hodnotenie )

Počet