4PC Unisex Chrániť Kryt Maska Vonkajšie Cyklistické hlavový most Potu Funda mascarilla Dýchanie Ventil, Nastaviteľný Opakovane s 8 Filtre

€3.29


Upozornenie:Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

4 Pack Unisex Chrániť Kryt Nastaviteľné Opakovane s 8 Filtre

ZDRAVÉ DÝCHANIE: Naše respirátor, maska je určená pre pohodlné ochrana proti prachu, peľu,dymy, spoločné vzduchom dráždivých a iné non-olej na báze častice. To vám pomôže dýchajte čistejší a zdravší spôsob.

PERFEKTNÝ DIZAJN: na Rozdiel od predtým navrhol súmraku masky (väčšinou 95% masky), Náš maska proti prachu realizuje dizajn prevencia znečistenia maska z skĺzla

UNIVERZÁLNE VYUŽITIE: Náš anti-znečistenie maska je vyrobená pre domácich majstrov projekty: ako namaľovať maska (non-na báze oleja), maska na čistenie, dreva, kosenie, atď.

Môže sa použiť aj ako maska na filter alergénne, peľ a ako maska pre chrípku. Našich zákazníkov používať masku na tvár pre beh a cyklistika. Podobné elevation - To môže tiež pomôcť svojej kapacity pľúc školenia napodobňovaním vysoká nadmorská výška/nízky obsah kyslíka podmienky.

POHODLNÉ NOSENIE: Vyrobené z elastickej nylon a spandex, ľahký materiál, jemnú textúru, rýchle sušenie, priedušná a pohodlné na nosenie. Všeobecné veľkosť, elastický a nastaviteľný popruh vhodný pre väčšinu ľudí, jedna veľkosť pre všetkých.

Naše masky oddelenie 98% prachu, chemikálií, tuhých znečisťujúcich látok, plyn, peľ, dym a výpary. Na prachotesný maska môže byť použitý na boj proti prachu, anti-vozidlo výfuk, anti-alergia na peľ, anti PM2.5 a oparu deň ochrany. Je vhodná pre cyklistiku, beh, cyklistika, turistika, lyžovanie, drevospracujúci a iné outdoorové aktivity. Pre maximálnu výkonnosť, maska, musia byť uzatvorené riadne okolo nosa a úst, tak, že všetky vdýchnutí vzduchu môže prejsť cez filter.

O materiál:

Maska materiál: elastická nylon

Obsah Balenia:

4PC masky+ 8 PC Fliters

Štítky: led osvetlenie okruhu, tlačidlo čelenka, maska, dýchací okruh deti, tvár masku s hlavový most, bavlna masku na tvár umývateľný, tvár filter maska, tlačidlo hlavový most, earpad msr7, masque chrániť, obvod dýchanie.


( 3 Hodnotenie )

Počet