Mozaikové obrázky,čínsky výšivky,daimond maľby zvierat,diamant výšivky Tiger WZ

€3.42


Vitajte v Obchode meno: Funkcia: Plné Námestie/Round-diamond maľovanie Prihlášky: domov/hotel/office dekorácie & Vianoce, narodeniny, party darčeky Farby Množstvo: 10-55 Farby O Vŕtať: 100% Full square/kolo vŕtať Materiál: Námestie/Kolo Živice Diamant veľkosť Obrázku: ľubovoľnej veľkosti môže byť prispôsobený O Rám: Bez Rámu, Po dokončení potrebných pre priľnavosť k miestnej predám Rám Plátno Package: Roll up , Vyhnúť sa Vrásky Balík obsahuje: Plný vrták diamond , vytlačené plátno, nástroje O balení: ≤ 30x40cm plastového vrecka balenie , ≥ 30x40cm farbu obale O Veľkosti: Mozaika produktov,väčšie rozmery ,vplyv lepšie odporúčame, aby ste si veľkosť 30x40cm.

Mozaika produktov,väčšie rozmery ,vplyv lepšie

1:Vzhľadom na limitné meranie, skutočná veľkosť určite majú niektoré drobné chyby (menej ako 2 cm).

2:Všetky veľkosti v našom obchode, zvyčajne znamená, Veľkosť Obrázku .

Na základe HD plátno

Predmety zahŕňajú: vŕtačka,plátno,zásobník,bod diamantová vŕtačka pero,lepidlo,papier A4,box/papier balík Tipov : prosím, starostlivo skontrolujte po prijatí tovaru,ak majú problém,prosím zmluvy nás

1:Otvorte vašu zásielku,skontrolujte súpravy, či všetky diely sú kompletné, alebo nie. 2:Kontrola živice diamanty, farebné a príslušný kód farby 3:Vyberte znak (symbol),nájsť zodpovedajúce diamanty 4:Použitie pera vyzdvihnúť diamond,dať ju na príslušné pozície 5:Po hotové, mierne zatlačte diamanty s rukou, aby im pevne pripojené. POZNÁMKA: Prosím, vyplňte svoje meno a priezvisko vrátane krstné meno,Stredné meno a priezvisko počas uskutočnenia platby.

Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho bytu Č,Ulica,Mesto, Región a Krajina,v opačnom prípade vašu zásielku môže asi byť vrátené!

Vystrihnúť,aby sa meranie mohlo spôsobiť veľkosť odchýlky (plus a minus1-2cm fluktuácia),farba aberration je vzhľadom na monitory,počasie,osvetlenie a ďalšie faktory,Obrázky budú mať rôzne farby v rôznych monitoroch, ale nemá to vplyv na appearence maľba,Prosím pochopiť.

Milí kupujúci, ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, kontaktujte nás prosím pred odchodom negatívnej spätnej väzby, potom budeme snažiť riešiť problémy a aby ste spokojný. Toto je pre nás veľmi dôležité a vďaka za vaše porozumenie.

Vďaka za účasť a prajem pekný deň. [Tipy]:živice diamond nejedlé, nedovoľte deťom hrať sa s cieľom vyhnúť sa nehodám ako prehĺtanie.

Štítky: micro sd karty kigton, louis vuitton pierce, muži zvieracie kože čiapky, mk240 kryt klávesnice, led serie 1 bmw 118d, ford sidemirror logo, minnie strany balón, desoldar čip iphone, noriek priadza cievky kúpiť.


( 0 Hodnotenie )

Počet