Bezdrôtový Bluetooth 5.0 Audio Prijímač, Zvukový Adaptér Prenosný Receptor 3.5 mm AUX Adaptér Jack pre Slúchadlá Reproduktor s Mikrofónom

€5.67


Vozidlo Bluetooth Prijímač 5.0 Bezdrôtové Audio Adaptér Prenosný Receptor 3.5 mm AUX Jack pre Slúchadlá Reproduktor s Mikrofónom Funkcie:

1. Viac Hrá Model: Podpora pre prehrávanie hudby z TF kartu (môže byť použitý ako MP3), music čas môže byť pre 14 hodín nepretržite. Na modeli počúvanie hudby z telefónu, Bluetooth telefónu, hudby čas môže byť pre asi 20 hodín, dlhá Výdrž.

2. Najnovšie V5.0 čip, prenášať stably, väčšie pokrytie oblasti, s nízkou spotrebou energie.

3. Univerzálny Kompatibilita: Tento Bluetooth 5.0 Prijímač je možné pripojiť k akémukoľvek av prijímače a všetky napájané reproduktory s štandardný 3,5 mm jack , ideálne kompatibilný pre domácich kín, stereo systémy, a autorádia, vhodné aj pre VŠETKY mobilné telefóny s Bluetooth.

4. Duálne Pripojenie: môžete pripojiť 2 zariadenia Bluetooth naraz.

5. Long-Range Bezdrôtové Pripojenie: bezdrôtové Bluetooth adaptér podporuje pripojenie až 10 m/33 stôp, ovládanie prehrávania hudby na dlhé vzdialenosti.

6. Viaceré kompatibilné: môžete pracovať s káblové slúchadlá & slúchadlá na dosiahnutie handsfree dokonale. Alebo, keď ho použiť v aute, to môže fungovať cez auto aux a prenášať telefón hudbu do auta, stereo. Môžete, samozrejme, aby to fungovalo na staré reproduktor, tablet, notebooku a iných zariadení, ako dobre. Špecifikácia:

Veľkosť: 55× 25 × 11 mm

Názov Produktu: Bluetooth 5.0 Audio Prijímač

Bluetooth verzia: BT5.0+EDR

Kapacita batérie: vstavaná nabíjateľná 200mAh

Čas nabíjania: 2 hodiny

Čas na hru: 20 hodín

Výdrž v pohotovostnom režime: 100 dní

Typ batérie: vstavaná nabíjateľná lítium-iónová batéria Package:

1 * Bluetooth Prijímač

1 * Typ C nabíjací Kábel

1 * užívateľská Príručka

Štítky: sdr, 6 mm reproduktor, rtl sdr, bluetooth transmitt, slúchadlá overear, Bluetooth, bluetooth receiv, blotooth, rtl2832u, 35mm.


( 0 Hodnotenie )

Počet