2 KS Magnetické Auto Predné Bočné Okná Slnečníky Kryt Pre Volkswagen Golf 4 5 6 7 POLO Bora Sportsvancar Gran Lavida auto opony

€29.28


2 KS Magnetické Auto Predné Bočné Okná Slnečníky Kryt Pre Volkswagen Golf 4 5 6 7 POLO Bora Sportsvancar Gran Lavida auto opony

Niektoré model vozidla windows je potrebné klip s manželskou strane pásku insatll, pretože plastový rám vyrobený.Všetky naše položky sú presne vybavené,takže ak tam máte nejaké ďalšie otázky pred biding,prosím, neváhajte napísať nám správu,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Popis Produktu

Vhodný model: Pre Volkswagen

Farba: Čierna Materiál: Polyester

Názov značky: WENLO

Typ: Bočné Okno Slnečníky

Funkcie: 1、Zníženie škodlivých UV Lúčom 2、Znížiť oslnenie. 3、Nárast-auto ochrana osobných údajov. 4、Špeciálne auto pre špeciálne použitie 5、Jednoduchá inštalácia a odstránenie (Magneticky snap on!). 6、môže zabrániť nepozvaní škodlivé hmyzu, najmä komárov, bee, atď z lietania do vozidiel, keď cestujúceho okno vinuté nadol. Package zahrnuté: 2*Bočné Okno Slnečník

Shippemnt:

- Nie sme zodpovední za cla alebo dovozu dane.

--1 pracovný Deň manipulácia čas, sobotu a nedeľu objednávky budú spracované a Dodané v pondelok.

--Všetky objednávky sú odoslané prostredníctvom USPS/DHL/FedEx/UPS/EMS v rámci kontinentálnej Číny. Iné medzinárodná Doprava je k dispozícii.

- Váš nákup bude dodaný prostredníctvom štandardnej letecky, ktoré zvyčajne trvá 3-12 pracovné dni, aby sa dospelo.

--Poskytneme vám sledovacie čísla, keď položka je dodávaný.

POZNÁMKA!!!

O produkte majú zaniknúť problém v doprave:V nedeľu na odpad, ich vráti v dvoch hodín nový! Alebo pomocou stl raz za niekoľko dní neskôr, vyhladenie zmizne!

O spätnú väzbu

1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne.

2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: golf 7r predný nárazník na pery, zrkadlo polo, golf 7 abt predný pery, auto sunshad, deflektor, roller záclony auto, blatník volkswagen, golf 5 prieduch, auto auto, záclony, atlas vw.


( 2 Hodnotenie )

Počet