SEMBO 324pcs Vojenské Hlavný Bojový Tank Stavebné Bloky Kompatibilné Vojak, Zbraň Tehly Vzdelávacie Hračky pre Deti Darček

€9.39


SEMBO 324pcs Vojenské Hlavný Bojový Tank Stavebné Bloky Kompatibilné Vojak, Zbraň Tehly Vzdelávacie Hračky pre Deti Darček TEPLÉ TIPY : Vrátane malých častí,venujte prosím pozornosť deti do 3 rokov. Prosím, skontrolujte tovar, keď ho dostanete,ak je poškodené alebo chýbajú niektoré diely, prosím, kontaktujte predávajúceho na riešenie problémov v čase.Budeme vďační za všetky vaše milé podporu.

Popis výrobku : Názov:Hmyz Sveta stavebným Model: 105514 /324Pcs-2Figures Vek:6+Rokov Materiál: ABS plast Funkcia:vysoko kvalitné,ekologické,kompatibilný so všetkými hlavnými značkami Zadarmo Darček: 1pcs zadarmo Oddeľovač !!! Package: Vonkajší obal: Žiadne pôvodné okno (bez krabice),Zabalená aj v zalepenej Taška , Budeme používať bublina taška na balenie aj a chrániť ho dobre,Prosím, nebojte sa!!!

FAQ

Otázka: výrobok má chýbajúcich alebo poškodených časti, keď dostanete? Odpoveď: Môžeme sa pokúsiť odoslať ju, prosím, dajte nám vedieť, ktorý chýba, zabezpečíme odoslať a dá vám nové číslo zásielky. Otázka: Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká? A: Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale ešte dostane balíček, prosím, kontaktujte nás na predĺžení. Otázka: Na obale Výrobku? Odpoveď::Sme pack s Bublina taška bez pôvodného obalu. Ak potrebujete pôvodnom balení,nás môžete kontaktovať na pridať nejaký poplatok, pošleme na poli, Q: podporujete mix objednávky? A:yes.we podpora.môžete si vybrať všetky sa vám páči. Otázka: robíte veľkoobchod? A:yes.pls connact nás.sme vám najlepšiu cenu.

Zásielky

Všetky položky budú starostlivo skontrolovať pred odoslaním.Budeme balenie a doručenie zásielky ASAP. A tam bude malé oneskorenie pri dovolenku. Prosím, vyplňte vaše celé meno a správnu adresu. Všetky naše package prísť s sledovacie číslo. Sledovanie informácií je k dispozícii do 1-4 dni po odoslaní. Budeme loď zásielky cez Čína Príspevok alebo www.tantra-egypt.sk. Zvyčajne, prepravná doba je 15-60 dni. Ak nemôžete prijímať položky, prosím, neváhajte ma kontaktovať o pomoc.

Spätnú väzbu, Ak nie ste spokojní s položkami, prosím, neváhajte ma kontaktovať pre riešenie namiesto opúšťa, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, Budeme sa snažiť vyriešiť problém. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ďakujem.

Štítky: sembo nádrž, nádrž hračka, 2020 sembo, vojenské vojak, sluban armády rovina, Blok, sembo knihy, blok nádrž, land cruiser model, wm2043.


( 1 Hodnotenie )

Počet