Kamufláž Kožený Remienok Pre Apple Hodinky kapela 44/40/38/42mm silikónový náramok Pre IWatch série 4 3 2 1 muži/ženy kapela Príslušenstvo

€12.65


Kamufláž Kožený Remienok Pre Apple Hodinky kapela 44/40/38/42mm silikónový náramok Pre IWatch série 4 3 2 1 muži/ženy kapela Príslušenstva. JEDNODUCHÉ POUŽITIE - kapely prichádza s rýchloupínacou Kolíky na oboch koncoch, je ľahko klip a odstrániť ručne bez nástroja. Kúpiť viac a swapu v deň, na nový vzhľad. DOBRÝ VÝBER - Nájsť Originálne Kožené pásky pre seba, svojich priateľov a rodinu? Tento popruh je vyrobený z prémiovej kože poskytnúť pohodlné, anti-slip & potu-absorbent nosenie. Len toto je vaša najlepšia voľba. Úplne úžasná hodinkám! Veľmi pekné, vysoko kvalitné kožené, a farba je jednoducho nádherné. Premium koža, elegantné a jemné hľadáte.Budete milovať. Popruh je zložený z nehrdzavejúcej ocele pracka, pravý, minimálne zaobchádzať kože. Ideálny pre všetky príležitosti, ako robí šport, outdoor, pracovať alebo študovať. Zahŕňa:Balík prichádza len 1x Apple Hodinky kapela,smart hodinky nie sú zahrnuté. Spätná väzba spokojnosť Zákazníkov je pre nás veľmi dôležité,ak ste spokojní so položky vašej objednávky,prosím zanechať dobrú spätnú väzbu.Ak nie ste spokojní so položky vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Štítky: watchband pre apple hodinky 4, iwatch 4, iwatch kapela 38mm kovové ženy, popruh pre tp hodinky, tp sledovať band, iwatch kožený remienok, 44 mm watchband pre apple hodinky, kamufláž watchband, náramok casio, watchband pre pánske hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet