304 Nerezovej Ocele Kolo Forme Krúžkov Malé Potraviny Formy na Pečivo, Koláč Mousse a Palacinky Kuchynské Doplnky (3.5 a 2,7-palcový)

€4.81


Leeseph Potravín Krúžok, 18/8 Nehrdzavejúcej Ocele, 3.5 & 2.7 Palcov Priemer x 2.125-Palcov Potravín Kruh, Kolo Fréza Nastaviť, 8/8 Nehrdzavejúcej Ocele, Bezšvových, cake zdobenie nástroje 3.5 a 2,7 palca Leeseph Potravín Krúžok pre vytvorenie dokonale vrstvené a á potraviny s profesionálnym oko-lov prezentácie Vyrobený z 18/8 nerezovej ocele, ktorá je pevná a odolná; nikdy hrdzu; jednoduché použitie; kompaktný pre ľahké skladovanie Vytvoriť bezchybný predjedlá, predjedlá a dezerty, vystrihnúť pečiva cesto, želatína, fondant a polentou, a variť dokonale guľaté vyprážané vajcia sendvičov Jednoduché použitie; center krúžok na tanier, lyžica, v potravinách, vo vrstvách, a balenie dole pevne, zdvihnite krúžok opatrne a slúži perfektne á potravín v Umývačke pre ľahké čistenie

Tieto 18/8 nehrdzavejúca oceľ krúžky umožňujú vytvoriť dokonale guľaté predjedlá, tvarovaná šaláty, ryža timbales a dezerty. Použitie ako vajce krúžky, palacinka formy, cookie a cukrárske rezačky, príliš. Sada štyroch obsahuje 2 každého: 3,5-palcový a 2,7-palcový priemer. Umývateľné v umývačke riadu.

RM1325392549873304

Štítky: 3d mooncake plesne, tortu krúžok z nehrdzavejúcej ocele, dlho stierky, tortu formy krúžok, nad umývadlom rack, kamenné umývadlo, wei jiang pohode zliatiny transformácie, lasagne plesní, tortu rúra, kuchynský nástroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet