925 Sterling Silver Stud Náušnice A do Z Listu & Jasné, CZ Náušnice Pre Svadobné Party Ženy Náušnice DIY Šperky

€6.39


1. Loď Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus Alebo iných logistických metód podľa vášho výberu

zvyčajne je potrebné o 10-35 b usiness dní .

2. Máme loď na celom svete . Všetky položky budú usporiadané lodnej dopravy v rámci jedného pracovného dňa po zaplatení vymazané.

3. Loď Štandardné Paušálne Prepravné Služby,za normálnych okolností 10-35 pracovných dní(takmer 1month). Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravného procesu

Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net (skopírovať do prehliadača otvoriť)

1. Ak ste nespokojní s našimi položky alebo služby, potom, prosím, postupujte podľa dobré www.tantra-egypt.sk praxe, kontaktujte nás prostredníctvom správy pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu. Sme odhodlaní vyriešiť všetky problémy v priateľskej a uspokojivým spôsobom.

2. Vždy sme odpovedať na www.tantra-egypt.sk správy do 1-2 pracovných dní. Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás, potom, prosím, skontrolujte, či vaše www.tantra-egypt.sk správy. sme odpoveď www.tantra-egypt.sk správy

3. Originálne a vrátiť expedičný poplatok nebude vrátený, alebo úhrada za všetkých okolností. Musíte súhlasíte a beriete na vedomie, tento pojem ak sa vám cenovú ponuku pre túto položku. Preto sa, prosím, nesťažujte o nutnosti lode späť na vlastné náklady.

1 . Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás Prosím na www.tantra-egypt.sk správu ,Odpoveď do 24hodín.

2. Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD". [Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.] Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Prosím, dajte nám www.tantra-egypt.sk správ pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, neutrálne, negatívne spätné väzby alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Štítky: luk vlasy čisté, 925 silver, dubaj šperky set pre ženy, cosplay kabát, elf žena, pozadie náhrdelník pearl, africké náhrdelník ženy, diadem mužov, kvet headpiece svadbu, nohu krúžok.


( 1 Hodnotenie )

Počet